To je to što me zanima!

Iz showa 'Zvijezde pjevaju' ispali su Nicolas i Neda Parmać

'Zvijezde pjevaju' ove će se godine emitirati kroz šest epizoda, ali je broj parova isti kao i svake godine
Vidi originalni članak

Počela je nova sezona emisije 'Zvijezde pjevaju'. Ove će se godine emisija emitirati kroz šest epizoda, ali je broj parova isti kao i svake godine. U petoj epizodi će show napustiti dva para te će se u finalu natjecati tri para. Premijerno će kao mentori u emisiji sudjelovati Dino Petrić i Neda Parmać.

VOLI IZAZOVE Plesač Nicolas: 'Prije 17 godina sam odbio poziv u 'Zvijezde pjevaju', ali sad sam popustio'

Ocjene i komentare će i ove sezone davati Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Ovogodišnji parovi su: Lejla Filipović Bojan Jambrošić, Igor Barberić Ivana Kindl, Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, Mihovil Španja i Goran Bošković, Tara Rosandić Lara Antić Prskalo, Nicolas Quesnoit Neda Parmać, Dea Presečki Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.

PRVA EPIZODA 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Igor i Ivana dobili su najviše, a Nicolas i Neda najmanje bodova

Nakon druge epizode 'Zvijezde pjevaju' ispao je prvi par. To su Neda Parmać i plesač Nicolas Quesnoit. U natjecanju ostalo je još sedam parova za koje će gledatelji moći glasovati. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mala vatra 07.04.2024.

    Bila jučer u svatovima gdje je Neda došla kao gošća i super je..

  • nikol.boromisa11@gmail.com 07.04.2024.

    Ako nekoga treba izbaciti onda je to Lejla, zajedno sa njenom "ljepotom", i neartikuliranim glasom. Ona je tu samo zato jer je Tarikova supruga,

  • Nolan91 06.04.2024.

    Igor je jako talentirana osoba, sjecam se da je bio i u Masterchefu, pa mu je Klingor ukrala pobjedu, super plese i pjeva, ugodan je za slusati dok prica, pristojan i ne nametljiv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare