To je to što me zanima!

Igor i Ivana dobili su najviše, a Nicolas i Neda najmanje bodova

'Zvijezde pjevaju' ove će se godine emitirati kroz šest epizoda, ali je broj parova isti kao i svake godine
Vidi originalni članak

Počela je nova sezona emisije 'Zvijezde pjevaju'. Ove će se godine emisija emitirati kroz šest epizoda, ali je broj parova isti kao i svake godine. U petoj epizodi će show napustiti dva para te će se u finalu natjecati tri para. Premijerno će kao mentori u emisiji sudjelovati Dino Petrić i Neda Parmać.

VOLI IZAZOVE Plesač Nicolas: 'Prije 17 godina sam odbio poziv u 'Zvijezde pjevaju', ali sad sam popustio'

Ocjene i komentare će i ove sezone davati Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Ovogodišnji parovi su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, Mihovil Španja i Goran Bošković, Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, Nicolas Quesnoit i Neda Parmać, Dea Presečki i Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Sova01 31.03.2024.

    Nicolas tu živi već 30 godina i da nije polovio baš jezik to mi nejde u glavu a svaki dan komunicira dok pleše...zvuči ko da je došo pred tri mjeseca , ekipa iz brazila kaj su znali doć u Dinamo pa za tri mjeseca su progovorili hrvatski...a ovaj zateže li ga zateźe ...i on ili ona nepodnošljiva mišerička koja glumi da je u svemu naj naj budu ziher prvi ispali

  • Škuribanda 30.03.2024.

    Mišerička uvjerljivo najgora

  • Insula 30.03.2024.

    Ovo je barem 100x bolje od Prijovičke i ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare