To je to što me zanima!

Podrška Vatrenima: Ivana Vida 'okida' seksi selfije po Rusiji

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske 2014. Ivana Gugić postala je Vida nakon što je u lipnju prošle godine izmijenila zavjete s Domagojem Vidom, tada igračem kluba 'Dinamo Kijev'
Vidi originalni članak

Dok neke djevojke naših reprezentativaca navijaju u kućnom okruženju, bivšu kraljicu Hrvatske Ivanu Vidu (24) može se vidjeti na ruskim tribinama.

IGRA PROTIV ENGLEZA Uh, dobro je! Vida dobio samo upozorenje za 'Slava Ukrajini'

S njom je, još na utakmicu s Dancima u Nižnji Novgorod došao i sin David (2), koji je u subotu nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom dobro raspoložen potrčao tati u naručje na teren. 

Od kad je u Rusiji, supruga Domagoja Vide (28) na društvene mreže stavlja selfije na kojima je uglavnom odjevena u 'navijačka izdanja', crveno bijele kockice ili modri dres reprezentacije.

SAVRŠEN TAJMING Skok i trzaj glavom! Ovako je Vida zabio Rusiji u produžetku

Osim tog dresa čini se kako Ivana u ormaru ima pregršt kockastih haljina, majičica i bodija u čemu ovih dana hoda i navija za Vatrene. 

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske 2014. Ivana Gugić postala je Vida nakon što je u lipnju prošle godine izmijenila zavjete s Domagojem Vidom, tadašnjim igračem kluba 'Dinamo Kijev'. Branič sada igra za turski 'Beşiktaş' u Istanbulu, za koji je početkom ove godine potpisao ugovor na četiri i pol godine.

 

Ivana se manekenske karijere odrekla nedugo nakon što je upoznala Vidu. 

- Titule sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. Jedva čekam postati supruga - rekla je Ivana prije vjenčanja s našim reprezentativcem. 

Mali David život je započeo u Ukrajini jer je Domagoj u vrijeme njegovog rođenja još igrao za 'Dinamo Kijev', a prošle se godine tročlana obitelj zbog Vidinog transfera preselila u Istanbul gdje danas žive

VIDI OVO: Kim Kardashian boardala i pala u jezero!

Idi na 24sata

Komentari 81

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 10.07.2018.

    ..Samo da pitam urednika..igraju li ove startlete ili Modrić,Rakitić ,Mandžukić i ostali?..

  • kristinazg 10.07.2018.

    Da li nogometaši i ini lovaši uopće prepoznaju svoju ženu kada su na nekom zajedničkom "eventu" :)))

  • magicmushrooms 10.07.2018.

    Dj Ogi @ Closing party, Crkva club, Rijeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare