To je to što me zanima!

Podsjeća na Čolića: 'Smeta mi što me neki zovu imitatorom...'

Izuzetno sam zadovoljan nastupom na audiciji. Nadam se da ću se uspješno predstaviti i u polufinalu. Bit će kako narod odluči, rekao nam je Petar
Vidi originalni članak

'Supertalent' osvaja srca gledatelja te donosi uzbuđenje, adrenalin, smijeh i zabavu, a gledatelji mogu vidjeti mnoštvo talenata čija ih životna priča inspririra i ne ostavlja ravnodušnim, kao i one koji ih nasmiju do suza. Jedan od kandidata ove sezone je Petar Jojić (22) iz Beograda, koji je na dobrom putu da izgradi glazbenu karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već se nekoliko puta kandidirao na regionalnim natjecanjima talenata, a želio se okušati i u Hrvatskoj. Tako je u 'Supertalentu' dogurao i do polufinala. 

- Izuzetno sam zadovoljan nastupom na audiciji. Nadam se da ću se uspješno predstaviti i u polufinalu. Bit će kako narod odluči - rekao nam je Petar. Nakon showa namjerava snimiti svoj prvi album, a želja mu je to napraviti uz pomoć talentiranih glazbenika. Kako kaže, najveća podrška u izgradnji karijere su mu obitelj i prijatelji.

Njegov je otac sedamdesetih godina svirao s pjevačem Zdravkom Čolićem (68), a upravo Petar izgledom jako podsjeća na glazbenika. 

- Zdravko Čolić je moj prvi uzor i naša sličnost je sasvim slučajna. Smeta mi samo što me neki nazivaju imitatorom, a ja imam svoju ličnost. Želim da me narod zapamti kao Petra Jojića koji odlično pjeva. 

Glazbom se počeo baviti u djetinjstvu, svirao je bubnjeve i saksofon te je naviše volio pjevati u kući, vrtiću, školskim priredbama i natjecanjima, a potom je počeo oslobađati pjevački talent u najprometnijoj beogradskoj ulici i klubu Stevana Wagnera.

- Ponosan sam što su me ljudi zavoljeli na ovim prostorima zbog preciznog i jakog pjevanja te drugih sposobnosti. Posebni trenuci ljubavi prema glazbi su turneja po cijeloj Makedoniji te snimanje moje prve i najljepše pjesme do sada 'Zadnja stanica' u studiju kod Ile Spaseva - zaključio je. 

PETAR JOJIĆ PERCHOLY 'Rasturio' kao Čolić, a pjevao na ulici kako bi se školovao...'

Tako ni četveročlani žiri 'Supertalenta' nije mogao ostati ravnodušan na šarm i duh ovog mladića.

-  Petre, Vi kao da ste na stadionu. Vi se pokupili sve njegove mote, Čolić često drži ruke u džepu i ovo što ste radili, minimalni pokreti, uvijek ovaj šarmerski osmjeh. Otpjevali ste jako lijepo, još vas je bilo lijepo za gledati. Top topova Peki - oduševljeno je komentirala Maja Šuput (40).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 30.11.2019.

    sto bi babe rekle "buntrast"- ni nalik Čoli koji ima sve : glas,eleganciju,šarm i pravi gospodin

  • 30.11.2019.

    Dobar mali, bravo komšija

  • 30.11.2019.

    čola se zaigrao sa prijateljevom zenom

Komentiraj...
Vidi sve komentare