Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

'Rasturio' kao Čolić, a pjevao na ulici kako bi se školovao...'

Ja sam skroz oduševljena s mladićem od 22 godine čiji glas može zvučati toliko lijepo, zrelo, suvereno i stabilno sa predivnim visinama, da zapravo ne mogu reći nego bravo, bravo, bravo, dodala je Martina

Foto: nova TV
17 komentara

Petar Jojić Percholy (22) predstavio se kao pjevač koji stasom i glasom nalikuje na Zdravka Čolića, a nastupio je s njegovom pjesmom Zvao sam je Emili.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Petre, Vi kao da ste na stadionu. Vi se pokupili sve njegove mote, Čolić često drži ruke u džepu i ovo što ste radili, minimalni pokreti, uvijek ovaj šarmerski osmjeh. Otpjevali ste jako lijepo, još vas je bilo lijepo za gledati. Top topova Peki - oduševljeno je komentirala Maja. 

Foto: nova tv

- Ja sam skroz oduševljena s mladićem od 22 godine čiji glas može zvučati toliko lijepo, zrelo, suvereno i stabilno sa predivnim visinama, da zapravo ne mogu reći nego bravo, bravo, bravo - dodala je Martina. 

BUSTY HEART Sisolomka: Quentin Tarantino gledao mi je noge, a ne grudi

Foto: screenshoot/Facebook

Prije pet godina Petar se prijavio u show 'X Factor' u kojem je dogura do polufinala. Kako bi zaradio za školovanje, pričao je 2013., pjevao je u najprometnijoj beogradskoj ulici - Knez Mihailovoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Naši partneri pišu
Message