To je to što me zanima!

Pogledajte cijeli video šamara: Jedan detalj sa snimke otkriva da Will Smith i Rock nisu glumili

Smith sigurno nije tako reagirao zbog šale, već je to bila frustracija koju je stvorio stav njegove supruge i morao se iskaliti na nekome, pisali su neki gledatelji. Drugi su ga branili i komentirali da je njegov potez opravdan
Vidi originalni članak

Javnost ne prestaje pričati o šamaru glumca Willa Smitha (53) na 94. dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Ustao se iz gledališta i ošamario na pozornici glumca Chrisa Rocka (57) nakon što se ovaj našalio na račun njegove supruge, glumice Jade Pinkett Smith (50). Rock ju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Moore obrijane glave.  A Jada inače boluje od alopecije i gubitka kose.

No kamere su zabilježile i trenutak kada se i sam Will s kolegama glasno smijao šali na račun supruge. Tek nakon što ga je ona 'prostrijelila' pogledom i preokrenula očima, ustao se i nasrnuo na Chrisa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi su gledatelji zamjerili Willu Smithu nasilni potez.

OVO JE BILO 2016. Zla krv između Smitha i Rocka: 'Jada bojkotira Oscare? Kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice'

- Više ne poštujem Smitha. On sigurno nije tako reagirao zbog šale, već je to bila frustracija koju je stvorio stav njegove supruge i morao se iskaliti na nekome. Čak se i Will smijao sve dok ga njegova narcisoidna žena nije pogledala - komentirao je gledatelj. "Liječi frustracije od nje", nadovezao se drugi. Neki su fanovi branili glumca tvrdeći da je dobro što nije ostao dužan na račun crnog humora te da je šamar opravdan. 

Will se nedugo nakon incidenta ponovno popeo na pozornicu i primio kipić za najboljeg glumca u 'Kralju Richardu'. Incident je potvrdila i policija, a Chris Rock nije želio podnijeti prijavu protiv Smitha.

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Arty53 29.03.2022.

    No dobro, što je tu je šteta je počinjena, no više štete može prouzrokovati psihičko nasilje nego fizičko, rane će zacijeliti jednom, ali psiha skoro nikad. Smith se smijao u isto vrijeme iz hira, bijesa i jer mu je bilo smiješno, taj smijeh nazvan "kombinirana tehnika" je najgori.  Žena mu je olakšala posao oko dodijele "Oskarskog šamara".

  • Lejinad_1 28.03.2022.

    Ovaj se došeče na binu i opali mu šamarčinu. A gdje je osiguranje, normalno dolazi osiguranje i odvodi Willa. To bi svugdje bilo normalno. Normalno je i kad ti netko opali šamar da se primiš za lice, prirodna reakcija. Ovaj ništa. Ovo je Hollywood, glumci najbolji na svjetu.

  • OBJEKTIVNIopettu 28.03.2022.

    Izmedju sale i uvrede je tanka crta. Treba znati mjeru. Sala mu je neumjesna. Zena je bolesna. Uostalom, sto ima laprdati o tudjoj zeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare