Show

Komentari 34

Zla krv između Smitha i Rocka: 'Jada bojkotira Oscare? Kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice'

Zla krv između Smitha i Rocka: 'Jada bojkotira Oscare? Kao da  ja bojkotiram Rihannine gaćice'

Burna reakcija glumca Willa Smitha ostavila je sve nazočne na dodijeli Oscara u šoku, nakon što je komičar Rock nabacio šalu o Smithovoj ženi. Ali, čini se da ovo nije prvi put da je Rock bacao šale na račun Smithovih

Ovogodišnja dodjela Oscara je ostala zapamćena po skandalu gdje je Will Smith (53) opalio šamar voditelju i komičaru Chrisu Rocku (57). Čini se kako to nije put da su supružnici Smith bili 'predmet sprdnje' komičara Rocka.

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Naime, nakon dodjela Oscara 2016. godine, Rock se na svom stand up showu tada opet 'našalio' s Jadeom Pinkett Smith (50) jer je odlučila bojkotirati dodjelu nakon još jedne godine isključivo nominiranih glumaca bijele rase, prenosi Page Six.

- Jada je rekla da neće doći. Pa dobro, ali pomislio sam: 'Nije li ona u TV emisiji?' Dakle, bojkotirati će dodjelu Oscara, ista stvar kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice - nasmijao se.

Komičar Rock je tada dobacio i 'šalu' Will Smithu koji nije bio nominiran za Oscara.

- Will nije nominiran za Oscara u filmu 'Potres mozga'. Kužim. Normalno je da ćeš biti ljut. Pa nije fer da Will odglumi ovako dobro i da ne bude nominiran - rekao je.

- Ali, isto tako nije fer da Willu bude plaćeno 20 milijuna dolara za snimanje 'Divljeg zapada' - dodao je.

Kada su mediji upitali Jadeu o komentarima Rocka na dodjeli 2016. rekla je samo da 'teritorij treba držati u pokretu'.

- Sve to dolazi s teritorijem, ali mi ćemo ga držati u pokretu. Mnogo stvari se trenutno događa u svijetu - odgovorila je tada.

Isto pitanje su pitali Willa tijekom snimanja u New Yorku, a on im je samo jednostavno odgovorio osmijehom i 'znakom mira'.

Prisjetimo se, Komičar Chris Rock najavljivao je kategoriju "Najbolji dugometražni dokumentarni film", kad se odlučio ružno našaliti s Willovom suprugom Jadom Pinkett - Smith, koja boluje od alopecije i gubitka kose. Usporedio ju je s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je svojedobno glumila Demi Moore obrijane glave.

Will Smith se iznenada popeo na pozornicu i fizički nasrnuo na komičara, opalivši mu snažan šamar.

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Najčitaniji članci