To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Meghan izgledala prije udaje za Harryja

Otkako je ušla u vezu s princem Harryjem, Meghan je ležerni holivudski stil zamijenila elegantnim varijantama. Godine 2018. brojni su je časopisi svrstavali među najbolje odjevene slavne osobe na svijetu
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) posljednjih se dana našla u središtu skandala nakon što su 'isplivale' optužbe bivših zaposlenika Buckinghamske palače koje je navodno maltretirala dok je s princem Harryjem (36) bila u Velikoj Britaniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Palača je pokrenula istragu, a Markle kaže kako su to dezinformacije jer se sve više bliži intervju nje i princa s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), a fokus je na njihovom odnosu s kraljevskom obitelji.

Meghan i Harry odstupili su s kraljevskih dužnosti. Zbog čitave se situacije podigla velika prašina, a mnogi su pričali kako se Markle želi vratiti životu kakvim je živjela prije.

Nekoć je bila glumica u usponu, a svijet ju je znao kao Rachel iz serije 'Suits'. Pred kamerama se pojavila u jednoj reklami kada je imala 11 godina, a osim glume, neko joj je vrijeme bila primamljiva uloga političarke.

Osim ulogama u nekoliko serija i filmova, Meghan je dosta pažnje privlačila i privatnim životom.

INTERVJU S OPRAH Meghan oštro napala kraljevsku obitelj: 'Ne znam zašto misle da ćemo mi šutjeti nakon svega...'

Iza sebe ima propali brak s producentom Travisom Engelsonom za kojeg se udala 2011., a rastali su se dvije godine kasnije. 

Potom je ljubila slavnog kuhara Coryja Vitiella, no niti ta veza nije bila dugoga vijeka. S princem Harryjem u vezu je ušla 2016. Tada je ležerni holivudski stil zamijenila elegantnim varijantama. 

Godine 2018. brojni su je časopisi svrstavali među najbolje odjevene slavne osobe na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Resident Evil 2 05.03.2021.

    Najbolja i najisplativija uloga života!

  • kuglica@ 05.03.2021.

    OK, ima glavu, oči, nos, usta, trup, ruke, noge, nije joj izraslo treće oko na čelu, koliko vidim, ne raste joj druga glava...dakle, ista prije i poslije...

  • Pupa_2 04.03.2021.

    nije mi zgodna, a ni lijepa. Neobična jest, ali izbliza i bez profi make up-a čak i ružna

Komentiraj...
Vidi sve komentare