Show

Komentari 25

Pogledajte kako je Meghan izgledala prije udaje za Harryja

Pogledajte kako je Meghan izgledala prije udaje za Harryja

Otkako je ušla u vezu s princem Harryjem, Meghan je ležerni holivudski stil zamijenila elegantnim varijantama. Godine 2018. brojni su je časopisi svrstavali među najbolje odjevene slavne osobe na svijetu

Meghan Markle (39) posljednjih se dana našla u središtu skandala nakon što su 'isplivale' optužbe bivših zaposlenika Buckinghamske palače koje je navodno maltretirala dok je s princem Harryjem (36) bila u Velikoj Britaniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Palača je pokrenula istragu, a Markle kaže kako su to dezinformacije jer se sve više bliži intervju nje i princa s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), a fokus je na njihovom odnosu s kraljevskom obitelji.

The Duchess of Sussex on gender equality

Meghan i Harry odstupili su s kraljevskih dužnosti. Zbog čitave se situacije podigla velika prašina, a mnogi su pričali kako se Markle želi vratiti životu kakvim je živjela prije.

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London

Nekoć je bila glumica u usponu, a svijet ju je znao kao Rachel iz serije 'Suits'. Pred kamerama se pojavila u jednoj reklami kada je imala 11 godina, a osim glume, neko joj je vrijeme bila primamljiva uloga političarke.

Osim ulogama u nekoliko serija i filmova, Meghan je dosta pažnje privlačila i privatnim životom.

Iza sebe ima propali brak s producentom Travisom Engelsonom za kojeg se udala 2011., a rastali su se dvije godine kasnije. 

Potom je ljubila slavnog kuhara Coryja Vitiella, no niti ta veza nije bila dugoga vijeka. S princem Harryjem u vezu je ušla 2016. Tada je ležerni holivudski stil zamijenila elegantnim varijantama. 

Godine 2018. brojni su je časopisi svrstavali među najbolje odjevene slavne osobe na svijetu. 

Najčitaniji članci