Obavijesti

Show

Komentari 45

Meghan oštro napala kraljevsku obitelj: 'Ne znam zašto misle da ćemo mi šutjeti nakon svega...'

Meghan oštro napala kraljevsku obitelj: 'Ne znam zašto misle da ćemo mi šutjeti nakon svega...'
2

Oprah je zaključila kako su kazali neke poprilično šokantne stvari, a pompozno najavljivani intervju 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' emitirat će se u nedjelju 7. ožujka

Izašao je još jedan trailer dugo iščekivanog intervjua princa Harryja (36) i njegove supruge Meghan Markle (39) s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), a fokus je, dakako, na njihovom odnosu s kraljevskom obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan ošto napala kraljevsku obitelj

Pokretanje videa ...

CBS je prvo objavio isječak u kojem Harry govori o tome kako je samo želio da se 'ne ponovi povijest', aludirajući na odnos kakav je s krunom imala njegova pokojna majka Diana, ali svi očekuju kako će Meghanine izjave biti one koje će ozbiljno uzdrmati obitelj. Na tom tragu je i insert kojeg je spomenuta TV mreža otkrila na svom YouTubeu kanalu. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA INTERVJU:

- Ne znam zašto su očekivali da ćemo šutjeti nakon svog ovog vremena i nakon što je postalo jasno da su i sami aktivno sudjelovali u atmosferi linča protiv nas te podržavali laži koje su plasirane. Htjeli smo da to prestane, a u tom trenutku više nismo imali što izgubiti. Već je naprosto bilo izgubljeno - kazala je Meghan voditeljici u najavi.

Strah ih je intervjua pa iz Palače šire gnjusne priče o Meghan
Strah ih je intervjua pa iz Palače šire gnjusne priče o Meghan

Oprah je zaključila kako su kazali neke poprilično šokantne stvari, a pompozno najavljivani intervju 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' emitirat će se 7. ožujka.