To je to što me zanima!

Pogledajte kako se mijenjao pobjednik 'Života na vagi' Josip Čapo: Sa 172 kile pao na 93,7

Josip dolazi iz slavonskog sela Feričanci, a uz naporne treninge i režim prehrane, pokazao je i dodatnu volju hodajući 30 kilometara dnevno i odrađujući treninge bez puno jadikovanja
Vidi originalni članak

Kad sam izašao, pojeo sam dva mala komada janjetine i nisam popio nijedan gemišt, priznaje Josip Čapo, pobjednik šeste sezone 'Života na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je bio moj neki zadnji rat i sad hoću mir - rekao je Čapo.

JEDINA NIJE DOŠLA Svi su se pitali gdje je Marija u finalu 'Života na vagi', a mi smo doznali zašto se nije pojavila

Pobjednik je na prvom vaganju imao 172 kilograma, a na finalnom je vaga pokazala 93,7 kilograma. U prvim tjednima showa izgubio je oko 20 kila. 

Ukupno je izgubio 78,3 kilograma. Josip iz slavonskog sela Feričanci, uz naporne treninge i režim prehrane, pokazao je i dodatnu volju hodajući 30 kilometara dnevno i odrađujući treninge bez puno jadikovanja. 

- Novi Čapo je sretniji, zadovoljniji, u nevjerojatnoj kondiciji, i sam se tome čudim. Novi Čapo je napravio 250 kilometara ovaj tjedan. To ne mogu vjerovati - izjavio je.

Čapo je postigao najbolji rezultat od svih kandidata u proteklih šest sezona showa 'Život na vagi'.

Kako je voditeljica Marijana Batinić primijetila, nakon što je izgubio više od 50 kila, počeli su se nazirati trbušni mišići na Josipovom trbuhu. Nakon što je završilo snimanje showa, nastavio je paziti na prehranu i intenzivno vježbati, pa je u konačnici izgubio dodatnih 20 kila. 

- Gledali su me kako se onako debeo igram s djecom i odlučili me prijaviti. Isprva je to bila nekakva zezancija, a i ja sam bio protiv toga. Ali, eto... život piše čudne priče - ispričao je Josip.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Nevjerojatne transformacije kandidata 'Života na vagi': Ukupno su izgubili čak 897 kila

Pobjedu je proslavio uz vatromet, pjesmu i u zagrljaju najveće mu podrške - supruge, a i pozvao je sve na proslavu u kafić.

POGLEDAJTE VIDEO: 'MARCO ME IZNENADIO PREDANOŠĆU'

Idi na 24sata

Komentari 29

  • magicmushrooms 20.11.2022.

    Sad bu i on odprel teretanisimus i zdravi fast calabrc!!!!

  • 20.11.2022.

    Pratite ekipu dok je bila u showu i van showa,ni blizu rezultatima dok su bili tamo,ovi influencer treneri su im pomogli samo sto nisu u svojoj okolini,a sto se tice vježbi i svega ostaloga,bože pomozi!

  • Tweety123 20.11.2022.

    Svaka čast svima ali najviše me iznenadio mladi Luka. Luka svaka ti čast, prvi ispao i takav rezultat napravio. Budi ponosan na sebe jer si pravo čudo i želim ti svu sreću u daljnjem životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare