To je to što me zanima!

Pogledajte novu verziju spota 'Singing That Rock 'n' Roll'

U potrazi za raznolikim umjetničkim izričajima ne čudi što se ovom autoironičnom pjesmom Berislav predstavlja upravo uoči Valentinova - blagdana ljubavi
Vidi originalni članak

Popularni hit "Singing That Rock 'n' Roll" Stijena u novoj obradi Berislava probudit će nostalgiju za 80-ima. Spot premijerno pogledajte danas na portalu 24sata.hr, a sutra u 19 sati na CMC televiziji.

"Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se identificiram s Elvisom Presleyem u njegovoj posljednjoj fazi kada postaje kreatura samoga sebe. Sjaj i bijeda kralja rock n rolla u spotu su snažno naglašeni crnom perikom,zlatnim odijelom i njegovom opsjednutošću svjetlima pozornice", izjavio je Berislav. On je ujedno redatelj te autor scenografije i kostimografije jer je uvjeren da jedino tako može publici prenijeti sebe i svoju izvedbu.

Berislav se bavi plesom neprekidno od svoje desete godine te glumi i pleše u kazališnim predstavama. Sada se prezentira u glazbenom izdanju za što je zaslužan i njegov mentor Dario Štulić.

U potrazi za raznolikim umjetničkim izričajima ne čudi što se ovom autoironičnom pjesmom predstavlja upravo uoči Valentinova - blagdana ljubavi “jer čudan momak je bio“.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bubamara2103 10.02.2015.

    Pogledaj što su ti uradili od pjesme, Kondža...

  • volim hrvatsku 10.02.2015.

    Dragi Bože, ne znam ima li Zorica kakvo zakonsko pravo da zabrani ovom liku da joj masakrira onu predivnu pjesmu?!

  • bajna_ilona 09.02.2015.

    U obradi Berislava? Kojeg Berislava? Tko je Berislav? Od kud sad Berislav????

Komentiraj...
Vidi sve komentare