To je to što me zanima!

Pogledajte Roberta Pattinsona kao Batmana, novu Ženu mačku ali i neprepoznatljivog Farrella

Batmana u novom filmu glumi Robert Pattinson poznat po svojoj glavnoj ulozi u filmu 'Sumrak' zbog čega je bilo kritičara, no obožavatelji DC-evih stripova i filmova odlučili su mu dati šansu koja se itekako isplatila
Vidi originalni članak

Napokon je izašao službeni Warner Bros trailer najiščekivanijeg Batmanovog filma 'The Batman', a za samo nekoliko sati na YouTubeu je skupio 11 milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Batmana u novom filmu glumi Robert Pattinson (35) poznat po svojoj glavnoj ulozi u filmu 'Sumrak' zbog kojega je postao tinejdžerski srcolomac. Ista uloga je njegovu karijeru označila kao glumca tinejdžerskog vampira pa je mnoge obožavatelje Batmana iznenadio odabir Pattinsona za glavnog superjunaka.

Iako je bilo kritičara, obožavatelji DC-evih stripova i Batman filmova odlučili su mu dati šansu koja se, sudeći po traileru, itekako isplatila pa obožavatelji jedva čekaju premijeru.

igračka po igračka... Mačak Batman svako jutro budi svoju vlasnicu: 'Donese 'poklon' i mi ukućani se lijepo smijemo'

Warner Bros jučer je odlučio objaviti trailer na svome YouTube kanalu, a u samo nekoliko sati pregledi su skočili na 11 milijuna. 

U traileru se nalazi više kultnih likova, uključujući Catwoman Zoë Kravitz (32) i Colina Farrella (45) kao Pingvina. Posebno je fanove oduševio Batmanov Batmobile koji kao 'netaknut' izlazi iz eksplozija, ali i glavni negativac.

Naime, radnja trailera počinje uhićenjem muškarca u kafiću. Mlijeko u njegovoj kavi pretvori se u znak pitanja što je znak Batmanovog neprijatelja Riddlera.

Kasnije u snimci čuje se Pattinsonov glas koji opisuje situaciju u Gotham Cityju.

- Ovo je bure baruta. Riddler je taj - rekao je.

NJEZIN ZAŠTITNIK Može jedan selfie? Batman kaže: S mojom J.Lo ne može!

Premijera je zakazana za ožujak iduće godine, a trailer je mnoge ostavio na 'rubu sjedala' iščekivajući premijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: DRIFTAJUĆA BILJEŽNICA S JANOM KEREKEŠOM I ANOM BEGIĆ TAHIRI

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 17.10.2021.

    I nisi neki filmoljubac ak nisu pogledao neke filmove gdje Pattinson ima ozbiljnu ulogu, a ima ih, a sto se tice izbora, ne znam sto vama koji kenjate po njemu smeta u vezi njega kao Batmana, u dva trailera videna do sad jedna stvar mu se ne moze prisrat, od izgleda, glasa kao Batman i na kraju krajeva ima to nesto da izgleda full ko Bruce Wayne, tak da serete bzvz, lik ce ubit ko Batman

  • U.pravu.sam 17.10.2021.

    Meni osobno kao velikom filmoljupcu u novije vrijeme je Bale bio pun pogodak za batmana pa cak i Ben mi je bolji batman od R.P. jer ga jednostavno nemogu zamislit u tako ozbiljnoj i velikoj ulozi.

  • nomistakes 17.10.2021.

    jedva čekam 😘😘😘

Komentiraj...
Vidi sve komentare