To je to što me zanima!

Pogledajte u kakvom izdanju Jessie vježba na plesnoj probi

Britanska pjevačica na Twitteru je objavila fotografije snimljene tijekom plesne probe u studiju. Jessie je pokazala zavidnu figuru dok je obrijanu glavu prekrila rukama
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica na Twitteru je objavila fotografiju snimljenu tijekom plesne probe. Jessie J (25) prekrila je obrijanu glavu rukama i pozirala u crnim gaćicama, grudnjaku i bijeloj prozirnoj majici svezanoj u čvor preko struka. U prvom planu je zavidna figura plavokose pjevačice koja je pozirala i ležeći na podu s rukama na glavi koju je nedavno obrijala pred TV kamerama u BBC-jevoj emisiji 'Red Nose Day' (Dan Crvenog Nosa) posvećenoj dobrotvornoj organizaciji 'Comic Relief' kako bi pridonijela prikupljanju sredstava za borbu protiv gladi i poboljšanju životnih uvjeta u Africi.

Članica žirija talent showa 'The Voice' trenutačno radi na drugom albumu. Obožavateljima je putem svoje internetske stranice otkrila da joj je veoma uzbudljivo raditi na novim pjesmama i zaključila da u tome istinski uživa. No neumorna Jessie pronašla je vremena i za odmor. Objavila je i fotografiju na kojoj uživa u bezalkoholnom koktelu na prijateljevoj rođendanskoj proslavi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • blabla777 24.04.2013.

    savršena :) jedva čekam koncert u sloveniji!

  • WOMANIZER 24.04.2013.

    super izgleda!

  • JOGURT NEMA KIČMU 24.04.2013.

    Nije problem kosa, kosa će narast, mala je zgodna i to je to :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare