To je to što me zanima!

Fabiola i Jason vjenčali su se u palači Sponza u Dubrovniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glamurozno vjenčanje počelo je već u četvrtak, a kad su mladenci napustili palaču Sponza ispred ih je dočekao nastup Linđa. Fabiola je nosila Givenchy vjenčanicu
Vidi originalni članak

Pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta i investicijski bankar obnovili vjenčali su se u Dubrovniku. Nakon ceremonije u palači Sponza Fabiola Beracasa (38) u Givenchy vjenčanici se fotografirala u dominikanskom samostanu što je popraćeno s velikim zanimanjem. Gornji dio haljine sastoji se od čipke. Kosu je skupila u pundžu, a na glavi je nosila tijaru. Njezin veo nosile su djevojčice u konavoskim nošnjama. Poslije izlaska iz palače, mladence je dočekao nastup Linđa, piše dubrovački.hr.

Dok je slavna milijunašica pozirala, u staroj gradskoj jezgri okupljali su se njihovi brojni uzvanici.

Kate Hudson na ručku u restoranu Nautica

Iako je najavljen dolazak Angeline Jolie i Leonarda DiCaprija, nitko od spomenutih nije viđen. No, u jednoj od dubrovačkih trgovina kupovala je Kate Hudson, a  restoran Nautica na Twitteru je objavio da je slavna glumica s partnerom Matthewom Bellamyjem kod njih bila na ručku.

Glamurozno vjenčanje počelo je u četvrtak kad su Fabiola i Jason Beckman (37) pripremili zabavu za svoje prijatelje u B4 Revelinu.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • 07.06.2014.

    e pa mladoženja ne nosi odijelo nego frak. postoji razlika. i vjenčanica je očajna. Kakvom se to plahtom ogrnila?

  • Lindy 07.06.2014.

    Bilo sinoć na vjestima ovo...tu ne piše koliko milijuna eura su platili svadbu....želudac mi se okretao dok čitali cifre, za cvijeće, za piće, za ovo, za ono...milijuni i milijuni eura....mislim, briga me, nek su sretni i zaljubljeni, ali to je čisti snobizam toliko love bacit na neko cvijeće, pića i sl...jednostavno mi se gade takvi ljudi, bez obzira što su i kako izgledaju....gade mi se njihove duše....pobornik sam skromnon jer se sve da jako lijepo odraditi s daleko skromnijom svotom..

  • liliana 07.06.2014.

    Haljina me nije oduševila,a sigurno košta milijun dolara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare