To je to što me zanima!

Pokazala bradavicu i izobličila stražnjicu: Previše photoshopa

Povodom nove kolekcije donjeg rublja brenda 'Inamorata', Emily Ratajkowski podijelila je fotografije iz kolekcije na društvenim mrežama, no na jednoj od njih photoshop je učinio svoje
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (28) redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a posebno voli isticati stražnjicu. Povodom nove linije donjeg rublja njezinog brenda 'Inamorata', Emily je objavila nove fotografije, a njezini obožavatelji primijetili su kako nešto na njoj ne odgovara. 

- Kakva ti je to udubina na stražnjici? Možda si se malo previše zaigrala photoshopom - poručili su joj pratitelji. Na službenoj stranici brenda Emily pozira u prozirnom bodiju pa je tako pokazala bradavicu. 

NAPISALA NA RUKU Ratajkowski je provocirala na premijeri filma: Je*eš Harveyja

Poznata manekenka i sama je jednom prilikom rekla da je prerano krenula s objavljivanjem golih fotografija. 

- Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji. Bila sam samo dijete na ovoj fotografiji i voljela bih da me tad svijet ohrabrio da budem nešto više od samog tijela - napisala je Emily na svojem Instagram profilu te dodala kako misli da ima prednost jer svojim tijelom može biti model i zarađivati putem Instagrama. 

GOLA NA PLAŽI Emily Ratajkowski se skinula do kraja: Uživa na Maldivima...

- Srećom, otkrila sam dijelove sebe koji su puno važniji od seksualnosti, ali ako neka 14-godišnja djevojčica ovo čita, nek se ne brine ni o čemu ovome. Samo čitaj puno knjiga i znaj da ono što vidiš na Instagramu je samo mali dio - ohrabruje Emily svoje fanove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Cirenac 01.02.2020.

    Mogla bi nabaciti par kilica.

  • Leo Archibald 01.02.2020.

    Kako bi ga rado umetnuo

  • Ambiss 31.01.2020.

    mala je avion nema ko je ne bi htio

Komentiraj...
Vidi sve komentare