To je to što me zanima!

Pokazala kako treniraju žene s velikim prsima: 'To je najgore'

Amerikanka Ashley Graham dobro je nasmijala svoje obožavatelje kad je nedavno objavila video u kojem je pokazala problem žena s velikim grudima i njihovim odlaskom u teretanu
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Ashley Graham (31) svjetsku slavu stekla je zahvaljujući svojim oblinama. Dok jedni obožavatelji tvrde kako je upravo savršena takva kakva je, a drugi pak da bi mogla izgubit pokoji kilogram, Ashley je zadovoljna izgledom. 

ISKRENA PLUS SIZE MANEKENKA Graham: 'Spavala sam s pola New Yorka. Sve sam probala...'

Kako bi promovirala zdrav način života, ova Amerikanka svakodnevno odlazi u teretanu. Nedavno je s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila video u kojem je objasnila koje probleme s vježbanjem imaju djevojke s velikim grudima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Opušteno kad ti se prsa i brada dotaknu. Vrlo opušteno - rekla je Ashley u videu na kojem radi vježbu za stražnjicu i trbuh. 

- Nikad nisam dopustila da me tijelo na bilo koji način ometa u napornim treninzima. Grudi, stražnjica, trbuh, ništa me ne može zaustaviti da se nastavim kretati i imati kontrolu nad svojim zdravljem - napisala je ispod videa. Brojne obožavateljice komentirale su kako razumiju problem ove manekenke. 

- Totalno te razumijem. To je najgore. Upravo ja tako izgledam kad vježbam u teretani. To je svakodnevna borba koju proživljavam - samo su neki od komentara. Ashley je više od osam godina u braku s filmskim producentom Justinom Ervinom (30), a nedavno je podijelila savjete  što čini kako strast ne bi nestala. 

- Samo se seksajte cijelo vrijeme. Čak i ako vam se ne da. Otkrila sam da ako se ne seksamo, budemo neraspoloženi. Uvijek kažemo 'idemo se seksati' i onda smo ponovno dobro raspoloženi - rekla je Ashley te dodala kako Ervin i ona nisu spavali zajedno sve dok se nisu vjenčali jer su htjeli pojačati povezanost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Anakin S 04.05.2019.

    Ne vidim ja nikakav problem !

  • Nik_Nicolo 04.05.2019.

    Ona nema velike grudi. Da smrsa nebi ima pola od toga. To sto ima je masa masti.

  • Lutko, pošto je pašteta? 04.05.2019.

    an*s je velik ko Marijanska brazda... fascinantno mi je kad pretila osoba (još namjerno) prodaje maglu kako zdravo živi ovo ono. halo? pa samim tim što nisi normalne kilaže nije zdravo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare