To je to što me zanima!

Pokazale obline: Loto djevojke časte se šampanjcem na jahti...

UŽIVAJU Prijateljice su pozirale u kupaćim kostimima. Vanja je odabrala plavi badić s volanima dok se Jelena na sebi imala pleteni bijeli badić, a sudeći po osmjesima, prijateljice su se očito dobro zabavljale
Vidi originalni članak

Bivša loto djevojka Vanja Halilović (36) rijetko objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, ovog ljeta odlučila je počastiti svoje pratitelje objavama s godišnjeg odmora kojeg provodi na Jadranu.

Na fotografiji se tako pohvalila da gušta na Kornatima s HTV-ovom voditeljicom Jelenom Lešić (33). Prijateljice su pozirale u kupaćim kostimima. Vanja je odabrala plavi badić s volanima dok se Jelena na sebi imala pleteni bijeli badić, te je oko tijela ogrnula plavo-bijelu košulju, a sudeći po osmjesima, prijateljice su se očito dobro zabavljale.

LJETUJE SA SUPRUGOM Jelena je otišla na Vis, fanovi pitali za Dogija: 'Gdje je janje?'

Fotografija je u kratko vrijeme prikupila više od 1200 lajkova, a objava se svidjela i Antoniji Stupar Jurkin (37), Iris Androšević, Monika Kravić (35), Ivana Paris (35).

- 'Vanja ima najbolje viđeno tijelo ikada', 'Ljepotice', 'Uživajte dive' - komentari su Vanjinih pratitelja. 

Vanji očigledno odmor godi, stoga je ubrzo nakon objave s Jelenom podijelila i fotografiju na kojoj se vidi kako se na jahti opušta uz čašicu alkohola u parku prirode Telašćica.

MANEKENSKA ULOGA Vanja Halilović ponovno zavodi: Duge noge stavila je u prvi plan

- Uživam u svakom zalasku sunca - napisala je uz fotografiju. 

Vanja je, čini se, obuzdala svog partnera Franu Barbierija (49). Često se je može vidjeti u njegovu lokalu. Par je u vezi sedam godina. Navodno su se i zaručili, a Vanja se uselila u njegov stan u Zagrebu, u kojemu je svojedobno živjela Kristina Bradač, njegova bivša cura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • krao_sam_1 09.08.2019.

    Bolje ih imati nego ne imati.

  • hrgonus 09.08.2019.

    One tek sad i rade....na jahti

  • allman 09.08.2019.

    escort dame

Komentiraj...
Vidi sve komentare