Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Vanja Halilović ponovno zavodi: Duge noge stavila je u prvi plan

U kampanji za haljine sudjeluje i njezina kolegica Antonija Stupar Jurkin. Djevojke nisu mogle ne odoljeti kampanji, pa su odlučno pozirale ispred fotoreportera. Trenutke sa snimanja podijelile su na društvenih mrežama

Foto: PROMO
16 komentara

Bivša loto djevojka Vanja Halilović (36) ovog se ljeta na društvenim mrežama pohvalila novom kampanjom na kojoj radi.

IMA I LISICE Seksi policajka Vanja obuzdala je bivšeg 'playboya' Barbierija

Iako ovog puta nije pozirala u kupaćem kostimu, već u kratkoj ružičastoj haljini na Vanji se i dalje primijeti istrenirano tijelo, a u prvom planu ističu se njezine duge noge. 

Foto: PROMO

U kampanji za haljine sudjeluje i njezina kolegica Antonija Stupar Jurkin (36) koja već dvije godine nije TV voditeljica već je otišla u Odjel komunikacija i marketinga RTL-a.

Ipak djevojke nisu mogle ne odoljeti i ne sudjelovati u ovoj kampanji, pa su odlučno pozirale ispred fotoreportera. Trenutke sa snimanja podijelile su i na svojim profilima društvenih mreža. 

U videozapisu koji je Antonija podijelila na društvenim mrežama obožavateljima je dala do znanja koliko im je bilo zabavno pozirati za kampanju. 

Naime, u videozapisu je Stupar Jurkin grlila Vanju te pokušala pozirati na jednoj nozi dok je Vanja morala potezati svoj dugački rep kose, a nakon nekoliko trenutaka djevojke su zamijenile uloge. 

- Halili i Stupi opet haraju - komentar je jednog od brojnih obožavatelja koji su sretni što Antonija i Vanja ponovno surađuju. 

Foto: Instagram

Vanja je, čini se, obuzdala svog partnera Franu Barbierija (49). Često se je može vidjeti u njegovu lokalu. Par je u vezi sedam godina. Navodno su se i zaručili, a Vanja se uselila u njegov stan u Zagrebu, u kojemu je svojedobno živjela Kristina Bradač, njegova bivša cura. 

Tema: 100% prirodno

Message