To je to što me zanima!

Polanski će biti pušten uz jamčevinu od 3 mil. eura?

Redatelj Roman Polanski nije pristao na izručenje Sjedinjenim Državama, koje ga traže jer je 1978. godine na tulumu dao alkohol i drogu Samanthi (13)
Vidi originalni članak

Roman Polanski (76) nije pristao na izručenje Sjedinjenim Državama, koje ga traže jer je 1978. godine na tulumu dao alkohol, drogu, a nakon toga je silovao tada 13-godišnjoj Samanthu Geimer. Redateljev odvjetnik nedavno je izjavio kako smatra da Polanski nije imao pravedno suđenje u vrijeme počinjenja kaznenog djela. Tvrdi kako je redatelj već odslužio kaznu jer je 1978. bio podvrgnut psihološkom promatranju u zatvorenoj sredini tijekom 42 dana. Jučer mu je nakon molbe odobrena jamčevina od navodno tri milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miroljubiv 25.11.2009.

    Koja licemjerna predstava za javnost,savršeno obmanjivanje,kao da su doktorirali na tome,a mi ih učili kako manipulirati.što bi bilo da je Polanski običan građanin bez 3 mil.dolara,čamio bi u zatvoru doživotno.pa pedofili vode Europsku Uniju,Brusselles je srce njihovih aktivnosti,a o Nizozemskoj niti neću.ostaje isto,lordovi će i dalje silovati djecu širom svijeta,a tu i tamo će uloviti sitne ribe da se tobože i dalje obmanjuje javnost.

  • real 25.11.2009.

    mozda mu je oprostila, medjutim to nije uopce bitno, jer se seks s osobom mladjom od 14g ( Hrvatska) ili 16g ( Engleska ...), a u USA je mozda i strozije, ovisno koja drzava. Kaznjava se po sili zakona, cak i da je 100% Dobrovoljan sex... pa ona nastavnica iz Njemacke sta se seksala s ucenikom je u zatvoru ponovo, cak iako je sad i trudna

  • vila raviola 25.11.2009.

    Ko zna sto je taj perverznjacina jos radio, a da se nikad nije saznalo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare