To je to što me zanima!

Polugoli Beckham prvi je frajer koji sam krasi naslovnicu Ellea

Nogometaš David Beckham (37) pokazao je svoj savršeni torzo i brojne tetovaže na naslovnici časopisa na kojoj su se dosad mogli vidjeti samo muškarci u paru
Vidi originalni članak

Nogometaš je prvi muškarac koji je sam osvanuo na naslovnici časopisa Elle.

David Beckham (37) na naslovnici srpanjskog izdanja časopisa pokazao je svoj savršeni torzo i brojne tetovaže. Na njoj su se dosad mogli vidjeti samo muškarci u paru. 

Časopis je 1998. naslovnicu posvetio trima najseksi britanskim glumcima Garyju Oldmanu, Timu Rothu i Ewanu McGregoru, a na njoj su se našli i glumac Ewan McGregor i pjevač Liam Gallager, no u paru sa ženskim modelima. 

- Stiže izdanje s Beckhamom, pripremite se - piše u video isječku.

Nakon što je pristao pozirati za časopis, nogometaš je izjavio kako mu je velika čast što je prvi muškarac koji će osvanuti na naslovnici tog prestižnog modnog časopisa.

Urednica časopisa Lorraine Candy nije krila oduševljenje nogometašem.

- Beckham je nacionalni junak i ikona pa smo ga 'iskoristili' za olimpijsku naslovnicu kako bismo poduprijeli ovu povijesnu i patriotsku godinu. Njega vole i žene i muškarci. Uostalom tko ne želi na naslovnici modnog časopisa vidjeti najzgodnijeg muškarca na svijetu? - izjavila je urednica Lorraine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ovca009 06.05.2012.

    Vidia sam samo jednu bolju sliku od ove, a to je bio Marko Grubinic, zvani Modni Macak, onak, crno-bijela, umjetnicka, vise kao akt: Modni macak samo u gacama i carapama, pri tome je carape smotuljao pa strpao u gace. Nesto mi govori da cu dobiti hrpu pluseva za ovaj komentar, ali bumo vidli.

  • beyonce 06.05.2012.

    ne znam kako drugima, ali meni je on uvijek mmmm ;)

  • Michelangelo 06.05.2012.

    Savršen torzo?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare