To je to što me zanima!

Polusestra Meghan Markle objavljuje knjigu: Razotkrivam skrivenu istinu o kraljevskoj vili

Samantha je svoju mlađu sestru etiketirala kao 'plitku sponzorušu' te ju je okrivili što je prekinula kontakt s ocem i drugim članovima obitelji. Navodi se 17. siječnja kao datum kada će knjiga biti dostupna javnosti
Vidi originalni članak

Meghan Markle (39) nije u najboljim odnosima s polusestrom Samanthom Markle (54). Stoga je Samantha odlučila napisati 'skrivenu istinu' o Meghan. Memoare je nazvala 'The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1', što u prijevodu znači 'Dnevnik sestre nabrijane princeze, prvi dio', pišu strani mediji

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan Markle izgubila dijete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na stranicama izdavača navodi se 17. siječnja kao datum kada će knjiga biti dostupna javnosti. Samantha je rekla da će razotkriti 'skrivene istine o kraljevskoj vili koja visi s kuhinjskih krpa'. 

Samantha je najavljivala da će pisati knjigu o polusestri još kad se pročulo da je Meghan u vezi s Harryjem (36), a nakon toga je javno 'napadala' sestru i redovito pričala o njihovom disfunkcionalnom odnosu. 

VIŠEMILIJUNSKI UGOVOR Meghan i Harry snimili podcast za Spotify: 'Bila je teška godina'

- Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine, u svijetu društvenih etiketa koje definiraju tko smo, kako živimo i kako gledamo jedni na druge. Samantha Markle našla se na nišanu medijske paljbe, kada je otkrila skrivene istine o svojoj obitelji - piše u opisu izdavača Barnes & Noble. 

Inače, piše se kako se Meghan i Samantha nisu vidjele od 2008. godine. Samantha je svoju mlađu sestru etiketirala kao 'plitku sponzorušu' te ju je okrivili što je prekinula kontakt s ocem i drugim članovima obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trpaj_sirotinju 05.01.2021.

    ovoj je upala kašika u med,obrnit će ludu lovu na osnovu toga što je polusestra sponze koja se udala za princa...

  • 05.01.2021.

    A šta je tek ova dosadna. Očito nema svog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare