To je to što me zanima!

Pomoć stigla: Goran u Turskoj tetoši Hanu, prima još lijekove

Zasad još primam lijekove, ali dobro se osjećam, samo sam malo natečena. Doktor mi je jako lijepo napravio grudi i jako sam sretna i zadovoljna. Svi su dragi prema meni u bolnici, kaže Hana
Vidi originalni članak

Hana Rodić (21) prije dva dana podvrgnula se estetskoj korekciji grudi, a prvi avion za Istanbul 'hvatao' je i njezin partner Goran Jurenec (39). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko je meni došao - napisala je Hana u opisu videosnimke na kojoj Goran pozira bez majice. Ranije nije mogao doći jer je u Berlinu imao modno snimanje. 

- Malo me boli, ali nije to tako strašno kako svi pričaju, a još sam implantat stavljala ispod mišića, a to više boli! No ja i inače dobro podnosim bol. Jedva čekam da se u potpunosti oporavim, sad se odmaram - priča Rodić za RTL. S obzirom na to da je u bolovima, Goran će joj biti od koristi i pomagati dok se stanje ne vrati u normalu. 

- Zasad još primam lijekove, ali dobro se osjećam, samo sam malo natečena. Doktor mi je jako lijepo napravio grudi i jako sam sretna i zadovoljna. Svi su dragi prema meni u bolnici, baš su divni - dodaje. 

Podsjetimo, Hana je nakon operacije objavila video na Instagramu u kojem je otkrila da je sve prošlo u redu.

HANA RODIĆ Operirala se: Natečena sam, ali presretna. Sad slijedi oporavak

- Evo dragi moji da vas obavijestim da je operacija prošla super i da sam toliko sretna. Ne boli me puno, najosnovnija bol, koja ipak mora biti jer se stavlja ispod mišića, ali jako sam sretna - objasnila je Hana na društvenoj mreži.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Fenix7 08.07.2019.

    Pročitah samo naslov, jer su totalno nevažni, pa me jedino zanima tko "prima još lijekove". Goran ili Hana? Ne čita mi se sve ovo do kraja. :)

  • _l_ 05.07.2019.

    ne vjerujemo, pokaži nam

  • tanja92 29.06.2019.

    Ma nemogu virovat

Komentiraj...
Vidi sve komentare