Obavijesti

Show

Komentari 118

Operirala se: Natečena sam, ali presretna. Sad slijedi oporavak

Operirala se: Natečena sam, ali presretna. Sad slijedi oporavak
7

Ne želim lagati svoje pratitelje, grudi mi neće narasti preko noći kao nekim javnim osobama kod nas, a kako nam nisu odale svoju 'tajnu ljepote', ja moram pod nož, ispričala je Rodić

VIDEO

Bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' Hana Rodić (21) ispunila si je veliku želju. Naime, Zagrepčanka je u utorak otišla u Istanbul na operaciju grudi, a kako doznajemo, operacija je prošla bez poteškoća te se Hana sad osjeća dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo dragi moji da vas obavijestim da je operacija prošla super i da sam toliko sretna. Ne boli me puno, najosnovnija bol, koja ipak mora biti jer se stavlja ispod mišića, ali jako sam sretna - objasnila je Hana na društvenoj mreži.

Za 24sata Rodić je otkrila da je Tursku odabrala kao destinaciju za veliku operaciju jer, kako kaže, Turska je trenutačno vodeća zemlja za plastične operacije i tamo su najbolji u tom području.

Veza na daljinu je teška, budem usamljena. Gogi i ja bismo dom
Veza na daljinu je teška, budem usamljena. Gogi i ja bismo dom

- Ne želim izgledati kao folk diva, nego i dalje raditi na Instagramu kao model - izjavila je. U Istanbulu ostaje šest dana. No iako to nije dovoljno za oporavak od operacije, Hana ističe da se ne može ostati duže i da mora otići nazad u Zagreb. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama je iskrena, pa je javno dala do znanja o svakom detalju operacije.

- Ne želim lagati svoje pratitelje, grudi mi neće narasti preko noći kao nekim javnim osobama kod nas, a kako nam nisu odale svoju 'tajnu ljepote', ja moram pod nož - uz smijeh priča Rodić koja je za operaciju iskeširala 26 tisuća kuna. Pratitelje je i prije nekoliko dana zanimalo tko financira korekciju, ona ili njezin dečko, prvi hrvatski 'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (39).

- Goran stoji uz mene što god da odlučim. Hejteri opustite se, nije Goran platio grudi - napisala je Hana na društvenim mrežama. Hana je dala do znanja da će ju operacija grudi doći 26.000 kuna, a negativne komentare odlučila je ignorirati. Ističe kako je ipak najveći razlog zbog koje je iskrena sa svojim prijateljima to što na svoj profil ne stavlja proizvode koje i sama ne koristi.

- To je jako važno za dugoročnu karijeru u digitalnom marketingu - naglašava nam Hana. Objašnjava kako joj nikad nije nedostajalo samopouzdanja, no da će joj nove grudi biti poticaj da se trudi još više.

- Žena uvijek treba ulagati u sebe - rekla je 'Gospođica Savršena'. Nakon operacije vraća se u Zagreb, a već krajem srpnja Goran i ona imaju u planu na prvi zajednički odmor Jadranom.

Pokretanje videa...

01:20

- Brodom ćemo obilaziti Jadran - otkrila nam je Hana kojoj je ovo bila prva plastična operacija, iako mnogi pretpostavljaju da se već korigirala. Jedino što je, tvrdi Hana, radila na sebi je korekcija usana u koje je ubrizgala dva mililitra filera.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja