To je to što me zanima!

Ponosna Kaja pratila Vrsaljkov oproštaj od reprezentacije iz svečane lože na Maksimiru

Kaja je na Instagramu podijelila snimku iz svečane lože s pogledom na maksimirski travnjak gdje su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i direktor Stipe Pletikosa uručili Vrsaljku poseban dres s brojem 52
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko (30) u četvrtak je na Maksimiru primio priznanje za sve što je napravio tijekom 11 godina u 52 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a njegova djevojka, slovenska manekenka Kaja Vidmar (27), sve je ponosno pratila iz svečane lože. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaja je na Instagramu podijelila snimku iz svečane lože s pogledom na maksimirski travnjak gdje su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i direktor Stipe Pletikosa uručili Vrsaljku poseban dres s brojem 52 i fotografiju na kojoj leži na zastavi na SP u Rusiji.

- Je, na neki način je emotivno. Ne znam što bih vam rekao, čudan je osjećaj. Ne znam što očekivati kad izađem na teren, ali ako sam donio odluku, stojim iza nje 100 posto - rekao je igrač Olympiacosa za Novu TV.

Šime Vrsaljko se krajem kolovoza ove godine oprostio od dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

- Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna. Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku. Zbog toga mi je lakše. Lakše mi je i zato što znam da sam dao sve od sebe - rekao je Šime tada.

Popularnu fotografiju na kojoj Vrsaljko leži na hrvatskoj zastavi na svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji nedavno je Kaja rekreirala s njihovom šestomjesečnom kćerkicom Viktorijom

- Tata volimo te puno! Ti si naš ponos - napisala je Kaja uz fotografiju koja je mnoge oduševila. 

ŠIME DOBIO PRIZNANJE Vrsaljko stigao u Maksimir i otkrio bi li se priključio stožeru reprezentacije: Čudan osjećaj...

Kaja i Šime dugo su svoju privatnost držali daleko od očiju javnosti. Tek nakon rođenja kćeri Viktorije potvrdili su da su u ljubavnoj vezi, a za Story su po prvi puta progovorili o svom odnosu i kćerki. 

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - rekla je Kaja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mila12345 23.09.2022.

    Kaja ga je dogurala na klupu Olympiakosa i na to je ponosna?

  • serendipity99 23.09.2022.

    Da je bio pametan i razmišljao gornjom glavom sad bi stajala pokraj njega žena koja je bila s njim kad je bio nitko!

  • quetzlacoatl 23.09.2022.

    daj odj,ispod prosjecni igrac,cemu primitivizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare