To je to što me zanima!

Ponosni Thor je postao tata: Supruga Kelsey rodila je sina

Glumac je podijelio zajedničke fotografije sa suprugom i sinčićem, a uz to, napisao je i priču o rođenju djeteta. Čestitke su mu odmah počele stizati u komentarima
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' Thor Björnsson (31) sa svojom suprugom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kelsey Henson, u subotu je dobio prvo dijete. Sretne vijesti par je podijelio na Instagramu. 

- Naš prekrasan dječak došao je na svijet 26. rujna, u 11:19 sati. Težak je 3530 grama i dugačak 52 centimetara. Rođenje sina je najmoćniji događaj koji mi je promijenio život. Svi smo dobro i već smo se smjestili kod kuće - napisao je Thor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prenosila porod na Instagramu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je podijelio zajedničke fotografije sa suprugom i sinčićem, a uz to, napisao je i priču o rođenju djeteta. Čestitke su mu odmah počele stizati u komentarima.

Thor već ima kćer Theresu Líf, koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Thelmom. Da je Kelsey trudna, Thor je objavio u travnju, kada je podijelio njihove fotografije sa zabave. Tada su otkrili i spol djeteta.

Par je vezu započeo 2017., a ljudima ih je uvijek bilo smiješno vidjeti skupa zbog razlike u visini. Komentirali su često da mu djevojka izgleda kao kći i pitali su se kako se oni ljube. Naime, Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. 

FANOVI GA ZEZAJU Thor proslavio godišnjicu braka: Kako to da ženu već nisi strgao?

Thora inače najviše ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima obitelji i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rješavanja problema. 

- To su samo 'internet ratnici'. Ne prihvaćam uvrede, takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama - rekao je Thor. Dodaje kako mu nitko nikad nije prijetio u stvarnom životu, samo preko Facebooka ili sličnih društvenih mreža jer se tada ohrabre i misle da ga mogu poniziti.  

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • XM12 28.09.2020.

    Cestitke sretnim roditeljima a maloj bebi zelim da odraste u zdravlju i sretnom zivotu.

  • Štef Pedala 28.09.2020.

    Mali rođen s 15kg u startu, mala tamo dolje kao lonac nakon poroda.

  • jamesbond7777 28.09.2020.

    ja cu samoo kratko....😎😎😎😎😎*** pupak na pupak ide*** bez obzira na visinu i širinuu!!!!! sad ko kuzi

Komentiraj...
Vidi sve komentare