To je to što me zanima!

Ponovno je stala pred objektiv: Fani Čapalija još uvijek očarava

Jedna od naših najpoznatijih misica, Fani Čapalija, nakon dugo vremena ponovno je stala pred fotoobjetkiv te zabrlistala u novoj kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić
Vidi originalni članak

Miss Europe 1993. godine, Fani Čapalija (40) snimila je kampanju za 'mini' božićnu kolekciju dizajnerice Monike Sablić (38). 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred objektiv modnog fotografa Danijela Galića, Fani je stala u splitskom hotelu Marmont, a na setu se dobro zabavila. Uzbuđena Fani jedva je dočekala snimanje, a u pauzama je ispijala šampanjac i jela kroasane. 

- Fanina ljepota je bezvremenska tako da se ona idealno uklopila u ovu mini kampanju, koja je poklon mojim klijenticama i ženama koje vole moj brend - kazala je dizajnerica Sablić koja je za Božić htjela usrećiti i Fani.

Bivša misica je tako osvanula u komadima iz nove kolekcije koji uključuju crni šljokičasti kombinezon, bijelu koktel haljinu s ukrasima oko vrata i na rukama, bordo čipkane hlače i bijelu košulju. 

Iako je dugo izbivala s modne scene, Čapalija se na nju želi vratiti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • BLACKDOG 13.12.2016.

    Hm, sad je meni jasno da šminka zaista čuda radi!

  • yoyoyo 13.12.2016.

    Prekrasna bila i ostala....ona i Branka Bebić najljepše misice po meni...

  • bree77 13.12.2016.

    Ocarava sva retusirana i dotjerana dajte molim vas zena vise ne lici na nista,mogli ste ju i ranije skinut sa tavana....

Komentiraj...
Vidi sve komentare