To je to što me zanima!

Popović će sinu i sebi unajmiti stan u Zagrebu, dosta je hotela

TOPLIJA ATMOSFERA Dok čeka da mu se obnovi kuća koju je unajmio na Horvatovcu, Severinin bivši partner u Zagrebu traži neki bolji smještaj od hotelskog
Vidi originalni članak

Milan Popović (48) već je promijenio stolariju i pročelje na kući u kojoj planira boraviti s Aleksandrom (1) u Zagrebu, no unutrašnjost i okućnicu tek treba urediti.

Srpskom poduzetniku dosadilo je vikende sa sinom provoditi u zagrebačkim hotelima dok čeka da se obnovi kuća koju je kupio na Horvatovcu. Razmišlja da unajmi stan jer hotele smatra hladnima za njihove susrete. Zadnji put Aleksandra je vidio prije dva tjedna, kad je primijetio da je dječak pocrnio. Iz medija je, tvrdi njegova glasnogovornica, doznao da je dječak s majkom bio na Maldivima. 

Popoviću, doznajemo, ne smeta što dječak putuje. Smatra da je to dobro za njega, no želi da se i njemu omoguće isti uvjeti kao Severini (41). On, naime, zbog njene tužbe ne smije Aleksandra voditi izvan Hrvatske. Zato će i ovaj vikend provesti u Zagrebu.

- Uživat ćemo u lijepom vremenu, šetnji i igri - kaže Popović. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Tajna Osoba 19.02.2014.

    Samo se u u hrvatskoj moze zabraniti da Srbin ima ista prava na dijete isto kao ona Suga hrvatska! Proklete ustase!!!

  • 16.02.2014.

    Gdje je ovom djetetu dom, ili gdje će mu biti? Zagreb, Split, Beograd, nešto četvrto? Gdje mu je identitet? Gdje mu je nacija? Gdje mu je otac? Gdje mu je itko?

  • 16.02.2014.

    Kako vas je lako kupiti - sad je odjednom Milanče najpozitivniji lik jer se "slučajno" nešto kao jako brine za malog Acu u dalekom svetu usred belog Zagreb-grada eto slučajno pred foto reporterima.....hohštapler gradi kuću za povremene dolaske u Zagreb....

Komentiraj...
Vidi sve komentare