To je to što me zanima!

Popularna serija cijelu sljedeću sezonu posvećuje korona virusu

Ispričali su i kako su svjedočili blijedim i iscrpljenim licima zdravstvenih radnika, njihovom očaju i bespoštednoj borbi te nebrojenim prekovremenim satima na radnom mjestu. Sve to namjeravaju i prikazati.
Vidi originalni članak

Producenti serije “Grey’s Anatomy” (Uvod u anatomiju) objavili su kako će se sljedeća sezona ove dugovječne i nagrađivane ABC-jeve serije baviti temom korona virusa. Bit će to već sedamnaesta sezona koja prati život doktorice Meredith Grey u bolnici u Seattleu.

- Prije svake sezone scenaristi se nalaze sa stvarnim liječnicima, s njima dugo razgovaramo i informiramo se o iskustvima s posla. Kako je ove godine pandemija obilježila i njihove živote bilo je logično prilagoditi se - izjavili su tvorci serije. 

LOKALNIM BOLNICAMA Uvod u anatomiju i druge serije doniraju opremu sa snimanja...

Ispričali su i kako su svjedočili blijedim i iscrpljenim licima zdravstvenih radnika, njihovom očaju i bespoštednoj borbi te nebrojenim prekovremenim satima na radnom mjestu. Usporedili su to s ratom za koji nisu bili spremni.

Na popularnoj seriji sad je da ranije uspješnu formulu, koja pretpostavlja zdravstvene probleme likova, ali i puno humora te romantike predoči u novonastale okolnosti pandemije. Podsjetimo, šesnaesta sezona serije naglo je prekinuta jer nisu mogli nastaviti snimanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kaktus24 31.07.2020.

    Brainwashing level 2

  • zvrka1977 31.07.2020.

    Kaj se to još uvijek snima?!

  • Drug_Bartol 31.07.2020.

    Ja to nisam nikad gledao pa ni ne znam o cemu se radi? Jeli se mozda drug Tito pojavljuje kao jedan od likova? Ako ne jel ima neka serija u kojoj se drug Tito pojavljuje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare