To je to što me zanima!

Poput grčke božice: 'Anđelica' Miranda otkrila je torzo

Viktorijina anđelica i jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu na dodjeli priznanja istaknutim Australcima pojavila se u bijeloj haljini s izrezom ispod grudi
Vidi originalni članak

Na devetom po redu Black Tie Gala događaju u Hollywoodu, kojim se svake godine uručuju nagrade istaknutim Australcima, najviše pažnje posjetitelja na crvenom tepihu plijenila je Miranda Kerr (28). Seksi anđelica Victoria's Secreta i jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu odjenula je bijelu haljinu Michaela Korsa u grčkom stilu s izrezom ispod grudi koji je otkrio njezin torzo. Haljina je s jedne strane imala izrez na nozi pa je australska manekenka pokazala i duge vitke noge u potpeticama Dolce&Gabbana.

Modnu kreaciju upotpunila je velikom zlatnom narukvicom i malom zlatom torbicom dok je kosu splela u elegantnu punđu. U crnom odijelu s leptir mašnom svečanosti je sa suprugom Kelly Preston prisustvovao i John Travolta, glumica iz filma 'Krokodil Dundee' Linda Kozlowski, australska pjevačica i glumica Delta Goodrem, glumica Priscilla Presley, australski glumac Guy Pearce i brojni drugi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LaViolette 17.01.2012.

    Slatkica, šteta što je tako mršava..

  • kikiriki 33 16.01.2012.

    pari djevojčica

  • anilegna 16.01.2012.

    Prekrasna je. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare