To je to što me zanima!

Poruke su 'kumovale' bračnim trzavicama? Doris je Borisu za Valentinovo poslala niz naredbi

Doris je mužu za prošlo Valentinovo u poruci nanizala poslove koje treba obaviti kod kuće. Između ostalog, poručila mu je da stavi sušiti odjeću, napravi ručak, opegla suhu odjeću, i za kraj dođe po 'voljenu ženicu'...
Vidi originalni članak

Glumicu i televizijsku voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu (31) od veljače se ne može vidjeti s vjenčanim prstenom, a sada su počela šuškanja kako ona i njezin suprug Boris Rogoznica (30) navodno imaju krizu u braku te su pred razvodom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oca Doris Pinčić 2019. napao provalnik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada su 'procurile' poruke koje je na Valentinovo 2019. Boris na društvenim mrežama podijelio javno, a koje mu je poslala supruga. Iako je tada nasmijao mnoge pratitelje, mnogi u njima danas vide znakovit razlog za bračne trzavice. 

Doris mu je u poruci nanizala čitav niz poslova koje treba obaviti kod kuće. Između ostalog, poručila mu je da stavi sušiti odjeću, napravi ručak, opegla suhu odjeću, i za kraj da dođe po svoju 'voljenu ženicu' ispred Narodnog radija. Na kraju mu je poželjela sreću i poručila mu neka ništa ne zaboravi.

Doris se početkom godine na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten se na njezinoj ruci nije vidio. Ni nekoliko dana kasnije, ponovno ga nije imala. Posljednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfie s kraja siječnja na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a tjedan dana prije isti se prizor mogao vidjeti i na ruci voditeljice.

Inače, Boris je sada i zatvorio svoj Instagram profil za javnost, a na jedno ga je vrijeme čak i potpuno deaktivirao. Usprkos svemu, supružnici se još uvijek prate na društvenim mrežama. 

PRVO DEMANTIRALI VEZU Taman kupili kuću bez kredita, Boris je Doris pisao pjesme, a sad se šuška kako se razvode...

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. 

POGLEDAJTE 24 ODGOVORA DORIS PINČIĆ: 

Idi na 24sata

Komentari 426

  • 13.06.2020.

    Stvarno je dosadna.Bojim se da mi ne iskoči iz wc školjke.

  • 12.06.2020.

    Ona njemu mora biti zahvalna što je Rogoznica, on njoj što nije i njega takvim učinila.......

  • 12.06.2020.

    Sjećamo se nje iz vremena kad je bila kakvo-takvo žensko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare