Show

Komentari 426

Poruke su 'kumovale' bračnim trzavicama? Doris je Borisu za Valentinovo poslala niz naredbi

Poruke su 'kumovale' bračnim trzavicama? Doris je Borisu za Valentinovo poslala niz naredbi

Doris je mužu za prošlo Valentinovo u poruci nanizala poslove koje treba obaviti kod kuće. Između ostalog, poručila mu je da stavi sušiti odjeću, napravi ručak, opegla suhu odjeću, i za kraj dođe po 'voljenu ženicu'...

Glumicu i televizijsku voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu (31) od veljače se ne može vidjeti s vjenčanim prstenom, a sada su počela šuškanja kako ona i njezin suprug Boris Rogoznica (30) navodno imaju krizu u braku te su pred razvodom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oca Doris Pinčić 2019. napao provalnik

Sada su 'procurile' poruke koje je na Valentinovo 2019. Boris na društvenim mrežama podijelio javno, a koje mu je poslala supruga. Iako je tada nasmijao mnoge pratitelje, mnogi u njima danas vide znakovit razlog za bračne trzavice. 

Doris mu je u poruci nanizala čitav niz poslova koje treba obaviti kod kuće. Između ostalog, poručila mu je da stavi sušiti odjeću, napravi ručak, opegla suhu odjeću, i za kraj da dođe po svoju 'voljenu ženicu' ispred Narodnog radija. Na kraju mu je poželjela sreću i poručila mu neka ništa ne zaboravi.

Doris se početkom godine na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten se na njezinoj ruci nije vidio. Ni nekoliko dana kasnije, ponovno ga nije imala. Posljednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfie s kraja siječnja na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a tjedan dana prije isti se prizor mogao vidjeti i na ruci voditeljice.

Inače, Boris je sada i zatvorio svoj Instagram profil za javnost, a na jedno ga je vrijeme čak i potpuno deaktivirao. Usprkos svemu, supružnici se još uvijek prate na društvenim mrežama. 

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. 

POGLEDAJTE 24 ODGOVORA DORIS PINČIĆ: 

Najčitaniji članci