To je to što me zanima!

Posljednja večera Kardashianki: Kim i Kendall polijevale su se šampanjcem u seksi rublju...

Obožavatelji već danima nagađaju novi poslovni pothvat sestara Kendall i Kim, nakon što su na svojim društvenim mrežama objavile fotografiju Kendall i konja uz tajnoviti opis
Vidi originalni članak

Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner (25) u subotu se na Instagramu pohvalila novim parfemima koje proizvodi uz podršku svoje sestre Kim Kardashian West (40) i njezine tvrtke KKW Fragrance. 

Nakon više dana nagađanja o tome što spremaju ove dvije sestre, napokon su svoje obožavatelje oduševile objavom novih parfema do kojih će obožavatelji moći doći već idući četvrtak.

Ovi parfemi, kako opisuju na Instagramu, bit će inspirirani Kendallinom ljubavi prema prirodi i jahanju. Odlučile su tako spojiti talijanski bergamot, elegantno bijelo cvijeće, citruse i sukulente koji zajedno podsjećaju na aromu boravka na otvorenom u tople ljetne dane.

NOVI BIZNIS Kris Jenner slijedi vlastite kćeri: Pokreće vlastitu beauty liniju

Posebno je njihove obožavatelje oduševio parfem 'Olive' koji su osmislili tako da bude prigodan i za žene i muškarce.

"Kendall je jednog dana došla i opisala nam svoju ideju koju želi oživjeti kroz nove parfeme i iznimno se ponosim parfemima koji su proizašli iz naše prve suradnje. Svaki puta kada ih pomirišem, podsjećaju me na Kendall i jedva čekam da ih svi pomirišete!", napisala je u opisu fotografije Kim.

Djevojke si nisu dale oduška ni kada je riječ o pakiranju, jer se parfemi nalaze u staklenim bočicama, koje čuva smeđa torbica od umjetne kože, na kojoj je utisnut oblik potkove, kako bi ujedinile sve detalje u jednu jedinstvenu i unikatnu priču.

POGLEDAJTE VIDEO: Kendall i Kim o novim parfemima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance)

Obožavatelji nisu krili oduševljenje niti u komentarima, iako se moglo naći nekoliko kritika, fotografije na društvenim mrežama djevojaka preplavljene su srcetima, čestitkama i sretnim obožavateljima.

- Za razliku od drugih parfema, KKW Fragrance parfemi me podsjećaju na toplinu i sreću pa ih zato volim. Dosadašnji parfemi su bili odlični i pokazali ljudima kako je svijet pun divnih prirodnih aroma na koje ne obraćamo pažnju. Vjerujem kako je i ovo jedan od takvih, jedva čekam pomirisati ga! - komentirala je jedna obožavateljica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gola_Istina 20.03.2021.

    Što je to talijanski Bergamont i zašto je napisan velikim slovom? Grad nije, Bergamo je grad. A nije ni biljka, citrus je bergamot. Ttttttt...novinarstvo.

  • nap 20.03.2021.

    uživaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare