To je to što me zanima!

'Poslovne obaveze': Harry je nakon rođenja sina otputovao

Na sportskim igrama okupilo se stotinu najvjernijih obožavatelja koji su satima čekali kako bi osobno uručili poklon za Harryjevog sina Archiea
Vidi originalni članak

Princ Harry (34) i Meghan (37) u srijedu su javnosti predstavili sina I upoznali kraljicu Elizabetu II. (93) s osmim praunukom. Otkrili su da su mu dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Samo tri dana nakon što je Meghan rodila, princ Harry vratio se svojim poslovnim obvezama. Otputovao je u Nizozemsku i odmah najavio Invictus igre, točnije sportski događaj u kojem sudjeluju vojni veterani s invaliditetom, a zanimljiva činjenica je da je upravo on osnivač ovog projekta. 

 Na sportskim igrama okupilo se stotinu najvjernijih obožavatelja koji su satima čekali kako bi osobno uručili poklon za Harryjevog sina Archiea. 

Jedna obožavateljica dala mu je plavo-bijelu igračkicu ukrašenu zečićima, a princ je posebno bio oduševljen bodijem s natpisom Invictus Games s kojim je odmah ponosno pozirao. 

Njihovo prvo dijete sedmi je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

Pretpostavlja se da će mali princ imati dvojno državljanstvo, američko i britansko. Meghan je zdravog dječaka teškog 3,200 grama rodila u ponedjeljak 6. svibnja u 5.26 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je bilo najnevjerojatnije iskustvo koje bih ikada mogao zamisliti. Kako žene rade to što rade, nemoguće je shvatiti. Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni svima na podršci. Bilo je nevjerojatno i željeli smo to podijeliti s vama - izjavio je Harry u ponedjeljak nakon poroda.

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 25

  • narf 09.05.2019.

    Ovo je 5. članak o ovoj temi gdje se napiše jedna nova rečenica ili podatak, a ostatak teksta se copy pastea. I tako vec tri dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ćiro legenda 09.05.2019.

    samo da bude ne mamu a ne pjegavi kuruzni blijedi ko hary

  • 09.05.2019.

    Maknuo se jer će pravi tata doći pogledati svoje dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare