To je to što me zanima!

Potvrdili vezu: Dakota Johnson ljubi frontmena grupe Coldplay

Zvijezda erotske trilogije "50 nijansi sive", Dakota Johnson u ljubavnoj je vezi s Chris Martinom. Nagađanja o njihovoj ljubavi započela su prošli mjesec kada su uhvaćeni na romantičnoj večeri
Vidi originalni članak

Lijepa glumica Dakota Johnson (27) i glazbenik Chris Martin (40), frontmen grupe Coldplay prije nekoliko dana potvrdili su svoju vezu. Par je zaljubljen preko ušiju i to više ne skriva. 

Prošli mjesec uhvaćeni su nekoliko puta na romantičnim večerama, ali nisu davali izjave vezano za svoj ljubavni status. 

Zvijezda erotske trilogije svog je izabranika bodrila iz backstagea tijekom koncerta u Argentini, a prije nekoliko dana zajedno su otišli u Izrael.

Dakota Johnson je prekinula dvogodišnju vezu s Matthew Hittom (29). Veza im nije uspjela preživjeti njezin status svjetski poznate zvijezde koji joj je priskrbila uloga u hit filmu '50 nijansi sive'.

Chris Martin (40) bio je 11 godina u braku s poznatom glumicom Gwyneth Paltrow (45). Imaju dvoje djece, djevojčicu Apple (12) i sina Mosesa (11). Razdvojilo ih je i to što je Gwyneth oduvijek voljela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Chrisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti svojim karijerama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Demetra 26.11.2017.

    Ovaj Chris zbilja ima čudan ukus za žene....

  • Gordanaaa 25.11.2017.

    Chris je meni tako dobar😆

  • hardcore1950 25.11.2017.

    E da si pametna mogla si me imat

Komentiraj...
Vidi sve komentare