To je to što me zanima!

Povratak 'Dosjea X': Savršeno je vrijeme za novih šest priča

Snimanje kultne serije počinje na ljeto. Glavne likove, Muldera i Scully, još jednom će, nakon čak trinaest godina pauze, glumiti David Duchovny i Gillian Anderson
Vidi originalni članak

Kultna serija 'Dosjei X' vraća se na male ekrane u originalnoj postavi, potvrdila je televizijska kuća Fox. Snimanje novih šest epizoda počinje na ljeto, a glavne likove, Muldera i Scully, ponovno će glumiti David Duchovny (54) i Gillian Anderson (46). 

- Nakon pauze od trinaest godina, svijet je postao još čudniji pa je savršeno vrijeme za novih šest priča - rekao je tvorac serije, Chris Carter (57), no još se ne zna kad će biti prikazana prva epizoda. 

Uzbuđena Gillian vijest je odmah podijelila sa svojim obožavateljima na društvenoj mreži. 

- Mulder, ja sam. Jesi li spreman? - napisala je glumica, a David se nada da će mu nakon toliko godina još uvijek odgovarati odijela. 

'Dosjei X' premijerno su prikazani 1993. godine, a emitirani su u devet sezona. Snimljena su i dva filma, 'Dosjei X' i nastavak 'Dosjei X - želim vjerovati'.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • KaĿea 26.03.2015.

    Dosije X na bosanski način: ''Stopira Mujo do Zenice, provala oblaka, oluja. Kiša pljušti, jadni Mujo ne vidi ni prst pred okom, kad odjednom ugleda svetla auta. Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoči u njega. U autu nema vozača, ali opet se on nekako kreće. Mujo se čudi... Pred njima krivina, počne Mujo da priziva Alaha da ga spase kad odjednom se pojavi neka sablasna ruka na volanu i počne da okreće. I tako par krivina. Mujo više nije mogao da izdrži nego iskoči iz auta, pa pješice do prve kafane... Narući on rakiju i počne ljudima pričati šta mu se desilo. Vide ljudi da nije pijan, ali mu opet niko ne veruje. Kad nakon pola sata u istu kafanu uđu Haso i Suljo i vide Muju: - Bolan Haso, eno ga onaj papan što nam je uskočio u auto dok smo ga mi gurali!''

  • dajkula 26.03.2015.

    Yessssssssssssssssssss.............

  • tomo100brt 26.03.2015.

    I dan danas seriju mogu po tko zna koji put ispočetka pogledati ovu seriju i filmove. Toliko mi je dobra da sam kupio dvd-ove tako da mogu gledati koliko hoću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare