To je to što me zanima!

Požar uništio cijelo susjedstvo, a kuću Hopkinsa nije ni taknuo

U kalifornijskom požaru je poginulo najmanje 40 ljudi, a više od 250 tisuća ih je dobilo nalog za evakuaciju. Među njima su i brojne holivudske zvijezde...
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Anthony Hopkins (80) je za dlaku izbjegao požar koji se prošlih dana velikog brzinom širio Kalifornijom. Dok njegovi susjedi nisu bili te sreće i njihova imovina se pretvorila u prah, Anthony se već vratio u svoj dom i može mirno sjediti na terasi. Nevjerojatno fotografije iz zraka prikazuju njegovu netaknutu kuću i dvije ležaljke u vrtu.

Kalifornijski požar je sravnio sa zemljom 40 tisuća hektara šume i zemljišta. Osim Hopkinsa, i vila Piercea Brosnana vrijedna 3.4 milijuna dolara je preživjela požar. Glumac se jučer vratio kući i rekao kako je prizor koji je zatekao nešto najstrašnije što je ikad vidio. 

U požaru je poginulo najmanje 40 ljudi, a više od 250 tisuća ih je dobilo nalog za evakuaciju. Među njima su i brojne holivudske zvijezde poput sestara KardashianCaitlyn Jenner (69) i Jessice Simpson (38) a mnogima su kuće uništene, pišu američki mediji. 

TRAGEDIJA U KALIFORNIJI Gerard Butler ostao bez kuće: 'Požar guta sve pred sobom...'

- Bilo je srceparajuće posljednjih dana. Ovo je ostalo od moje kuće. Ljubav. Mnogi ljudi u Malibuu i okolnim područjima u Kaliforniji su također izgubili svoje domove - rekao je glumac Liam Hemsworth (28) kojemu je izgorjela kuća. 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Zagorte Nej 17.11.2018.

    A mozda su sve od drveta a ova od cigle

  • MAKANTAHI 17.11.2018.

    ima vatrootpornu boju/premaz na bazi jednokratnih dječjih pelena

  • 17.11.2018.

    Mozda su napravili navodnjavanje i zemlja je bila mokra pa vatra nije prosla... nista mi drugo ne dolazi na pamet .

Komentiraj...
Vidi sve komentare