To je to što me zanima!

Pozirala je predugo: Victoriju su potjerali s crvenog tepiha

Victoriji je prišao muškarac u odijelu i zamolio je da se makne s crvenog tepiha i produži dalje jer nije jedina koju žele fotografirati. Prvo nije vjerovala da joj to govori
Vidi originalni članak

Lady Victoria Hervey (36) napravila je sve što je bilo u njenoj moći kako bi se - blamirala. Na Filmski festival u Cannesu britanska starleta došla je u čipkastoj haljini boje breskvina cvijeta. Grudnjak nije odijenula pa je ponosno pokazivala atribute kojima nije potrebna potpora rublja kako bi stajali. Uživala je u bljeskanju fotoaparata i zaboravila na vrijeme. Na crvenom tepihu stajala je dulje nego to rade velike zvijezde poput Nicole Kidman (45) i Georgea Clooneyja (52) pa su je zaštitari morali udaljiti. 

Victoriji je prišao muškarac u odijelu i zamolio je da se makne s crvenog tepiha i produži dalje jer nije jedina koju žele fotografirati. Prvo nije vjerovala da joj to govori, a zatim je 'pokisla' učinila točno što joj je naredio.

Željna je slave

Otkako se prije nekoliko godina preselila u Hollywood, Victoria se neumorno trudi postati članicom glamurozne i popularne ekipe, no to joj nikako ne polazi za rukom. Od uloga koje je glumila ističe se ona konobarice u filmu 'RX' iz 2004. Uloga je, naravno, sporedna. Victoria je toliko očajna da bude popularna da se čak sprijateljila i s Lindsay Lohan (26), no ni to nije urodilo plodom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 21.05.2013.

    već sam se bila ozbiljno zabrinula jer pojma nisam imala tko je ona, al vidim da su i drugi podjednako (ne)informirani. eto sad mi je puuuuuuuuuuuuno lakše.

  • mojmail 21.05.2013.

    Mora da je sada jako ponosna na svoju slavu jer je izasla u 24 sata.

  • aranea 21.05.2013.

    a mislim...recite šta želite, ali uspjela je... 24 sata piše o njoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare