To je to što me zanima!

Poznata lica Mario Petreković, Minea i Giuliano na turneji

Poslije završetka showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ dobivaju pozive za zajedničke nastupe. Giuliano i Minea će pjevati svoje hitove, a Peterković će biti voditelj
Vidi originalni članak

Nisam to uopće planirao, dok me voditelji noćnih klubova nisu pozvali da napravimo zajednički koncert. Oduševio sam se tom idejom, kaže Giuliano (41). 
Pjevač se i nakon showa “Tvoje lice zvuči poznato” redovito čuje s nekadašnjim konkurentima Mineom (37) i Mariom Petrekovićem (42) te su se brzo dogovorili za koncerte.

- Večerašnji nastup u Splitu i sutrašnji u Zadru neće imati veze sa showom. Ondje su nam po tjedan dana radili maske i kostime za izvođenje jedne pjesme. Ne bismo se stigli stalno presvlačiti i mijenjati masku - kaže Giuliano. Dodaje kako će Minea i on uživo s bendom nastupati sa svojim pjesmama, a izvest će i neke obrade, dok će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković biti voditelj.

- Uz naše pjesme i Marijeve doskočice zabava je zagarantirana - najavljuje Giuliano. Splićanin se upravo vratio sa skijanja u Austriji koje je, kaže, doživio kao visinske pripreme nakon kojih će njegovi nastupi biti još atraktivniji.

I Minea je novogodišnje praznike provela na snijegu.

- Uživala sam, ali moram priznati da mi je malo nedostajala ekipa iz showa s kojom sam se više od dva mjeseca družila svaki dan. Jako me je razveselio Giulianov poziv - ushićeno kaže pjevačica.

- Nakon slovenskog skijališta dobro će mi doći šetnja uz more. Čujem da je u Dalmaciji toplo i da se kava može piti u majicama s kratkim rukavima - veseli se Minea.

Iako će na ovim koncertima nastupati kao voditelj i komičar, i Mario Petreković gradi glazbenu karijeru. S kolegom iz showa Baby Dooksom (40) osnovao je bend Yoghurt. Njihov prvi hit “Bakica” često se emitira na radiopostajama. Dečki su snimili spot s umirovljenicama iz doma u Remetama pa su zbog toga postali vrlo popularni i među njihovim vršnjakinjama, a bend će uskoro na turneju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 16.01.2015.

    kaj, gotova turneja zlatnog doba hr dance-a banfićke, ele i minee? a kmeeee...

  • GabiZbrcko 16.01.2015.

    oni imaju hitove?! :D

  • Alma13 16.01.2015.

    Superrrrr...legende....A Mario najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare