Show

Komentari 21

Poznata lica Mario Petreković, Minea i Giuliano na turneji

Poznata lica Mario Petreković, Minea i Giuliano na turneji

Poslije završetka showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ dobivaju pozive za zajedničke nastupe. Giuliano i Minea će pjevati svoje hitove, a Peterković će biti voditelj

Nisam to uopće planirao, dok me voditelji noćnih klubova nisu pozvali da napravimo zajednički koncert. Oduševio sam se tom idejom, kaže Giuliano (41). 
Pjevač se i nakon showa “Tvoje lice zvuči poznato” redovito čuje s nekadašnjim konkurentima Mineom (37) i Mariom Petrekovićem (42) te su se brzo dogovorili za koncerte.

- Večerašnji nastup u Splitu i sutrašnji u Zadru neće imati veze sa showom. Ondje su nam po tjedan dana radili maske i kostime za izvođenje jedne pjesme. Ne bismo se stigli stalno presvlačiti i mijenjati masku - kaže Giuliano. Dodaje kako će Minea i on uživo s bendom nastupati sa svojim pjesmama, a izvest će i neke obrade, dok će pobjednik prve sezone showa Mario Petreković biti voditelj.

- Uz naše pjesme i Marijeve doskočice zabava je zagarantirana - najavljuje Giuliano. Splićanin se upravo vratio sa skijanja u Austriji koje je, kaže, doživio kao visinske pripreme nakon kojih će njegovi nastupi biti još atraktivniji.

I Minea je novogodišnje praznike provela na snijegu.

- Uživala sam, ali moram priznati da mi je malo nedostajala ekipa iz showa s kojom sam se više od dva mjeseca družila svaki dan. Jako me je razveselio Giulianov poziv - ushićeno kaže pjevačica.

- Nakon slovenskog skijališta dobro će mi doći šetnja uz more. Čujem da je u Dalmaciji toplo i da se kava može piti u majicama s kratkim rukavima - veseli se Minea.

Iako će na ovim koncertima nastupati kao voditelj i komičar, i Mario Petreković gradi glazbenu karijeru. S kolegom iz showa Baby Dooksom (40) osnovao je bend Yoghurt. Njihov prvi hit “Bakica” često se emitira na radiopostajama. Dečki su snimili spot s umirovljenicama iz doma u Remetama pa su zbog toga postali vrlo popularni i među njihovim vršnjakinjama, a bend će uskoro na turneju.

Najčitaniji članci