To je to što me zanima!

Poznate ljepotice prošle su godine skinule baš sve sa sebe

GODINA GOLOTINJE Maja Šuput pozirala je potpuno gola na odmoru u Grčkoj, a diva Celine Dion se u 50. godini odlučila skinuti za časopis Vogue
Vidi originalni članak

Andreja Pejić

Otkad je 2014. manekenka Andreja Pejić (26) operacijom promijenila spol, ne prestaje ponosno pokazivati svoje golo tijelo. U siječnju je sva strateška mjesta prekrila gomilom šljokica.

Kate Moss

U ožujskom izdanju časopis W osvanule su slavne dame Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Donatella Versace, Taraji P. Henson i Kate Moss (43) koja se jedina potpuno skinula. 

Chrissy Teigen

Iako je prije nego što je rodila kći Lunu bila opsjednuta kilogramima i stasom, Chrissy Teigen (32) je na društvenoj mreži objavila fotku na kojoj tijekom razgovora s urednicom časopisa Sports Illustrated, pozira potpuno gola na stolici.

Ireland Baldwin

- Ovo je jedno od najoslobađajućih iskustava i najveća avantura mog života. Uzbuđena sam zbog budućnosti - napisala je Ireland Baldwin (21) pored fotografije na kojoj pozira gola na pješčanoj plaži.

Iako joj golišave 'fotke' nisu nepoznanica, Ireland je najnovijom seksi fotografijom zaludila obožavatelje.

Emily Ratajkowski

Ljepotica koja se proslavila u Thickeovom spotu 'Blurred Lines' često pozira potpuno gola, a obožavatelje je posebno obradovala kada je u ožujku objavila fotografiju na kojoj se brčka u plićaku. Naime, Emily (26) na sebi nije imala kupaći kostim.

Sahara Ray

Manekenka Sahara Ray (24) koja je javnosti postala poznata nakon veze s Bieberom rastezala se u krevetu bez odjeće, a te intimne trenutke podijelila i na društvenoj mreži.

Ashley Graham

Plus size model nerijetko objavljuje 'škakljive' fotografije na Instagramu, a u svibnju je otišla korak dalje. Ashley Graham (30) je osvanula u časopisu V Magazine gotovo potpuno gola. 

Natali Dizdar

Provokativne fotke koje je snimila s fotografom Borisom Poljičaninom, Natali Dizdar (33) je podijelila na Instagramu. Dok na jednoj ima prozirnu haljinu, na drugoj je, naizgled, potpuno gola.

Serena Williams

Tenisačica je nakon što je objavila da čeka dijete s Alexisom Ohanianom (34), bila vrlo aktivna na društvenim mrežama. Osim toga, u lipnju se odlučila obnažiti za časopis Vanity Fair. Inače, Serena Williams (36) rodila je Alexis Olympiju 1. rujna, a za svog odabranika udala se u studenome.

Celine Dion

Inače stidljiva Celine Dion (49) u srpnju je skinula sve sa sebe i pozirala za prestižni časopis Vogue. Pjevačici je ovo bio prvi put da se obnažila ispred objektiva.

Irina Shayk

Manekenka Irina Shayk (32) u ožujku je s glumcem Bradleyem Cooperom (43) dobila kćer Leu De Seine, a već u srpnju se fotografirala za naslovnicu španjolskog Voguea. Na nekim je fotografijama bila potpuno gola.

Kendall Jenner

Viktorijina anđelica Kendall Jenner (22) je odbacila suvišne krpice sa sebe i pozirala na stolu ispod golemog kristalnog lustera. Fotografiju je podijelila na svojim društvenim mrežama i poručila: 'Ne pušim'.

Maja Šuput

Maja Šuput (38) je ovog ljeta nastupala diljem zemlje, dizala atmosfere na svadbama, okretala janje na +35, a onda je otputovala na odmor u Grčku i pozirala 'kao od majke rođena'.

Kim Kardashian

- Jako sam ponosna što su me Mert i Marcus fotografirali za svoju novu knjigu - napisala je Kim Kardashian (36) uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Na fotki ju vidimo kako se samo u čizmama popela na drvo te tako pozirala u odlučnoj pozi na kojoj nalikuje na neku od Amazonki, ili kako su njezini pratitelji primijetili u komentarima, na Tarzana.

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Tigar 74 01.01.2018.

    Celine?? Nevjerojatno, nespojivo..

  • 01.01.2018.

    odlične su

  • Constellation 🖤 01.01.2018.

    Moj sin od 11 godina se "loži" na Emily...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare