Obavijesti

Show

Komentari 61

Poznate ljepotice prošle su godine skinule baš sve sa sebe

Poznate ljepotice prošle su godine skinule baš sve sa sebe
1

GODINA GOLOTINJE Maja Šuput pozirala je potpuno gola na odmoru u Grčkoj, a diva Celine Dion se u 50. godini odlučila skinuti za časopis Vogue

VIDEO

Andreja Pejić

Otkad je 2014. manekenka Andreja Pejić (26) operacijom promijenila spol, ne prestaje ponosno pokazivati svoje golo tijelo. U siječnju je sva strateška mjesta prekrila gomilom šljokica.

Kate Moss

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ožujskom izdanju časopis W osvanule su slavne dame Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Donatella Versace, Taraji P. Henson i Kate Moss (43) koja se jedina potpuno skinula. 

Chrissy Teigen

 

Just a typical press day with @mj_day for the launch of @si_swimsuit 2017!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Iako je prije nego što je rodila kći Lunu bila opsjednuta kilogramima i stasom, Chrissy Teigen (32) je na društvenoj mreži objavila fotku na kojoj tijekom razgovora s urednicom časopisa Sports Illustrated, pozira potpuno gola na stolici.

Ireland Baldwin

- Ovo je jedno od najoslobađajućih iskustava i najveća avantura mog života. Uzbuđena sam zbog budućnosti - napisala je Ireland Baldwin (21) pored fotografije na kojoj pozira gola na pješčanoj plaži.

Iako joj golišave 'fotke' nisu nepoznanica, Ireland je najnovijom seksi fotografijom zaludila obožavatelje.

Emily Ratajkowski

 

La Sirena

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ljepotica koja se proslavila u Thickeovom spotu 'Blurred Lines' često pozira potpuno gola, a obožavatelje je posebno obradovala kada je u ožujku objavila fotografiju na kojoj se brčka u plićaku. Naime, Emily (26) na sebi nije imala kupaći kostim.

Sahara Ray

 

🥞

A post shared by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Manekenka Sahara Ray (24) koja je javnosti postala poznata nakon veze s Bieberom rastezala se u krevetu bez odjeće, a te intimne trenutke podijelila i na društvenoj mreži.

Ashley Graham

Plus size model nerijetko objavljuje 'škakljive' fotografije na Instagramu, a u svibnju je otišla korak dalje. Ashley Graham (30) je osvanula u časopisu V Magazine gotovo potpuno gola. 

Natali Dizdar

Provokativne fotke koje je snimila s fotografom Borisom Poljičaninom, Natali Dizdar (33) je podijelila na Instagramu. Dok na jednoj ima prozirnu haljinu, na drugoj je, naizgled, potpuno gola.

Serena Williams

Tenisačica je nakon što je objavila da čeka dijete s Alexisom Ohanianom (34), bila vrlo aktivna na društvenim mrežama. Osim toga, u lipnju se odlučila obnažiti za časopis Vanity Fair. Inače, Serena Williams (36) rodila je Alexis Olympiju 1. rujna, a za svog odabranika udala se u studenome.

Celine Dion

 

Here's a little naked fact to ponder while Celine Dion changes looks between shows: for the past five years she has worn haute couture near exclusively for her own performances (in Las Vegas and on her current "mini-tour" of Europe). She performs a minimum two hours a night, five or six nights a week, dancing and curtseying and generally gesticulating sans abandon, in handmade, hand-beaded delicacies designed solely to walk a catwalk or a carpet (and often with handlers). For Celine's orders, the houses send teams to Nevada for typically three fittings, before the garments are ultimately finished in her local, private atelier. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace...only a partial list. Everyone, basically. In Vegas, Velcro panels are added to allow for her ribcage to expand or for a quick outfit change. Micro straps of elasticized chiffon prevent a slit from becoming a sloppy situation mid-squat. Shoes—always heels, never platforms—are ordered one size smaller (she is normally a 38) and refitted with metal shanks. Says Celine, "We have to make haute couture industrial." And, more enigmatically: "The clothes follow me; I do not follow the clothes." Which is to say: the haute couture, with all its fragility and handcraft, has to perform professionally for Ms. Dion. And privately as well. Years ago, Celine bought a classic little black dress from the Christian Dior atelier when the house was overseen by John Galliano. It is simple, falling to mid calf, and narrow as can be with just a hint of stretch. It requires a minimum of jewelry, a statement bracelet or perhaps one of the major diamond rings she designed with her late husband Rene Angelil: two pear cuts set in a wide pave band, or two hearts of diamond and emerald abstractly interlocking, on a cushion of yet more diamonds. This LBD forces you to walk one foot in front of the other. This is a dress Celine knows well and clearly loves, the simplest evocation of the private luxury of couture and the total antithesis of the red carpet hoopla that attends the union of fashion and celebrity. It is also the dress she wore to Rene's funeral. #CelineTakesCouture Photo by @sophfei.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Inače stidljiva Celine Dion (49) u srpnju je skinula sve sa sebe i pozirala za prestižni časopis Vogue. Pjevačici je ovo bio prvi put da se obnažila ispred objektiva.

Irina Shayk

 

@mariotestino @voguespain ✨

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Manekenka Irina Shayk (32) u ožujku je s glumcem Bradleyem Cooperom (43) dobila kćer Leu De Seine, a već u srpnju se fotografirala za naslovnicu španjolskog Voguea. Na nekim je fotografijama bila potpuno gola.

Kendall Jenner

 

i don't smoke

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Viktorijina anđelica Kendall Jenner (22) je odbacila suvišne krpice sa sebe i pozirala na stolu ispod golemog kristalnog lustera. Fotografiju je podijelila na svojim društvenim mrežama i poručila: 'Ne pušim'.

Maja Šuput

 

Dobro jutrooooo ☀️☀️☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja Šuput (38) je ovog ljeta nastupala diljem zemlje, dizala atmosfere na svadbama, okretala janje na +35, a onda je otputovala na odmor u Grčku i pozirala 'kao od majke rođena'.

Kim Kardashian

- Jako sam ponosna što su me Mert i Marcus fotografirali za svoju novu knjigu - napisala je Kim Kardashian (36) uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Na fotki ju vidimo kako se samo u čizmama popela na drvo te tako pozirala u odlučnoj pozi na kojoj nalikuje na neku od Amazonki, ili kako su njezini pratitelji primijetili u komentarima, na Tarzana.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'