To je to što me zanima!

Poznati swingeri: Iznenadit će vas tko prima 'goste' u krevet

Iako su samo Will Smith i Jada Pinkett 'natuknuli' u javnosti da spavaju s drugim ljudima, nisu jedini par o kojem se priča da voli 'začiniti' svoj seksualni život
Vidi originalni članak

Megan Fox i Brian Austin Green

Za par koji je u braku osam godina, a u vezi četrnaest, dugo se šuška da imaju 'dogovor' da smiju spavati s drugim ljudima te da se katkad 'zabavljaju' s drugim parovima,

Megan Fox (31) i Brian Austin Green (44) već su imali trzavice u braku. Naime, glumica i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. par ima troje djece - Noaha (5) i Bodhija (3) i Journeyja Rivera (1).

Inače, Fox se nedavno požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

BEZ SUZDRŽAVANJA Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta

- Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome' - kaže glumica. Fox je, nastavlja, dobivala mnoge scenarije u kojim su joj ponudili da glumi striptizetu.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Tračeve o tome da je svingerica, pokrenula je Angelina Jolie (42) sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i Brad Pitt (54) međusobno ne 'ograničavaju' te da to što su u braku ne znači da su 'prikovani' jedno za drugo.

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla jer je Angelina je prije godinu i pol dana zatražila razvod od Pitta, s kojim je bila u vezi od 2004., a u braku od 2014., navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. 

Par ima šestero djece - sinove Maddoxa (16) i Paxa (14), kćeri Zaharu (13) i Shiloh (11) te blizance Knoxa i Vivienne (9).

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Holivudski par koji je u braku 21 godinu, nekoliko je puta 'uzburkao' tračeve da su svingeri i to vlastitim izjavama. 

Will Smith (49)  je jednom rekao da 'rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim' te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmjenjivao partnere s drugim parovima. 

NIŠTA OD GOLOTINJE Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama

Američki glumac i hip hop pjevač i njegova odabranica, glumica, pjevačica i poslovna žena Jada Pinkett Smith (46) imaju dvoje djece - sina Jadena (19) i kći Willow (17). 

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

O glumačkom paru se već dugo šuška se da su u otvorenom braku i to od samih početaka. Julia i Brad vjenčali su se 1987., a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da su česti sudionici swingerskih orgija.

Pink i Carey Hart

Pjevačica je s mužem, navodno, pokušala imati otvoreni brak no zbog toga su se nekoliko puta i 'zakačili'. Ljubomora i ljutnja stala je na put njihovim eksperimentima, stoga se priča da to više ne rade. 

Pink (38) i motociklist Carey Hart (42) imaju kćerkicu Willow (6) a prije godinu i pol dobili su sinčića Jamesona.

Pink je nedavno na Super Bowlu u Minneapolisu pjevala američku himnu, a gledateljima je zasmetalo što se pjevačica trenutak prije nastupa sjetila izbaciti žvakaću i pritom se nasmiješila. Kažu da je tako pokazala nepoštovanje prema svojoj zemlji. 

 

Pročitajte i ovo! Izumljene su prve gaće za oralni seks.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Brac_2 25.03.2018.

    pa neka se vole ako im to odgovara meni ako nešto odgovara u sexu ja ču to raditi bez razlike što će drugi što reći samo se volite između sebe

  • Rocking Roller 25.03.2018.

    Low self-esteem characters. Svi od njih bi dobro razumjeli...

  • giovanni123 24.03.2018.

    Čuli smo i mi da je jedna baka u selu vozila avion za Berlin ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare