Obavijesti

Show

Komentari 6

Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta

Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta
9

Iako smo ih navikli gledati uvijek besprijekorno dotjerani i sjajno raspoložene, i glazbenim zvijezdama se ponekad dogode dana kada naprosto ne mogu susprezati suze

VIDEO

Selena Gomez

Na na dodjeli nagrade American Music Awards Selena Gomez (25) se emocionalno slomila kada je pjevala pjesmu 'Love Will Remember'. Naletu emocija vrlo vjerojatno  je kumovao tadašnji prekid s Justinom Bieberom (24).  

Prekrasne u četrdesetima: Za njih su godine samo broj...
Prekrasne u četrdesetima: Za njih su godine samo broj...

Inače, glazbenica od prije nekoliko mjeseci opet uživa u ljubavi s Bieberom, ali njihova obnovljena veza nije se svidjela svima. Najviše uzrujana bila je Selenina majka kojoj je zbog svega pozlilo.

Justin Bieber

Iako svi pamte njegove suze na dodijeli VMA 2015., to nije bila Bieberova prva javna  'eksplozija' osjećaja. Naime, na početku svoje karijere briznuo je u plač dok je pjevao pjesmu 'Down to Earth'.

Miley Cyrus

Pjevačica je velika ljubiteljica životinja i ima mnogo kućnih ljubimaca.  Tako je na jednom koncertu otpjevala pjesmu u čast svoje uginule ribice Pablow, a suze su samo potekle...

Inače, pjevačica je nedavno na društvenoj mreži objavila fotografiju sa prijateljem, snowboarderom i glazbenikom Shaunom Whiteom (31) i pohvalila se kako je osvojio zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji.   

Erdogan uplakanoj djevojčici na pozornici: 'Vojnici ne plaču...'
Erdogan uplakanoj djevojčici na pozornici: 'Vojnici ne plaču...'

Dok su neki fanovi čestitali sportašu ispod objave, drugi su napali Cyrus zbog fotografije. Naime, snowboardera je za seksualno zlostavljanje optužila njegova bivša kolegica iz benda Bad Things, bubnjarka Lena Zawaideh. 

Rihanna

Iako pjevačica s Barbadosa njeguje imidž 'zločeste djevojke', ipak nije mogla izbjeći suze na pozornosti.  Naime, dok je pjevala pjesmu 'Diamonds', počela je plakati, ali publika joj je cijelo vrijeme davala podršku što ju je dodatno ganulo.

Rihanna je nedavno u New Yorku proslavila 30. rođendan. Među gostima bila je i nekad velika zvijezda Toni Braxton (50). Ona je Rihanni ispunila veliku želju popevši se zajedno s njom na pozornicu. 

Zayn Malik

Premda Zayn (25) djeluje kao frajer bez emocija, to ipak nije tako. Nakon što je odlučio napustiti grupu One Direction, imao je zadnji nastup s dečkima. Tijekom nastupa je zaplakao i pokazao da mu nije svejedno.

Taylor Swift

Gotovo sve njezine pjesme bazirane su na iskustvima koje je proživjela. Tijekom izvođenja pjesme 'All Too Well' Swift se u naletu emocija rasplakala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu