Obavijesti

Show

Komentari 50

Poznati swingeri: Iznenadit će vas tko prima 'goste' u krevet

Poznati swingeri: Iznenadit će vas tko prima 'goste' u krevet
9

Iako su samo Will Smith i Jada Pinkett 'natuknuli' u javnosti da spavaju s drugim ljudima, nisu jedini par o kojem se priča da voli 'začiniti' svoj seksualni život

VIDEO

Megan Fox i Brian Austin Green

PA/Pixsell

Za par koji je u braku osam godina, a u vezi četrnaest, dugo se šuška da imaju 'dogovor' da smiju spavati s drugim ljudima te da se katkad 'zabavljaju' s drugim parovima,

Megan Fox (31) i Brian Austin Green (44) već su imali trzavice u braku. Naime, glumica i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. par ima troje djece - Noaha (5) i Bodhija (3) i Journeyja Rivera (1).

Reuters/Pixsell

Inače, Fox se nedavno požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta
Preplavile su ih emocije: Oni su se rasplakali usred koncerta

- Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome' - kaže glumica. Fox je, nastavlja, dobivala mnoge scenarije u kojim su joj ponudili da glumi striptizetu.

Angelina Jolie i Brad Pitt

2015 AFI Fest - "By the Sea" Premiere - Los Angeles

Tračeve o tome da je svingerica, pokrenula je Angelina Jolie (42) sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i Brad Pitt (54) međusobno ne 'ograničavaju' te da to što su u braku ne znači da su 'prikovani' jedno za drugo.

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla jer je Angelina je prije godinu i pol dana zatražila razvod od Pitta, s kojim je bila u vezi od 2004., a u braku od 2014., navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. 

Unbroken Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Par ima šestero djece - sinove Maddoxa (16) i Paxa (14), kćeri Zaharu (13) i Shiloh (11) te blizance Knoxa i Vivienne (9).

Jada Pinkett Smith i Will Smith

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Holivudski par koji je u braku 21 godinu, nekoliko je puta 'uzburkao' tračeve da su svingeri i to vlastitim izjavama. 

Will Smith (49)  je jednom rekao da 'rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim' te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmjenjivao partnere s drugim parovima. 

Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama
Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama

Američki glumac i hip hop pjevač i njegova odabranica, glumica, pjevačica i poslovna žena Jada Pinkett Smith (46) imaju dvoje djece - sina Jadena (19) i kći Willow (17). 

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

PIXSELL

O glumačkom paru se već dugo šuška se da su u otvorenom braku i to od samih početaka. Julia i Brad vjenčali su se 1987., a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da su česti sudionici swingerskih orgija.

Pink i Carey Hart

The 40th American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

Pjevačica je s mužem, navodno, pokušala imati otvoreni brak no zbog toga su se nekoliko puta i 'zakačili'. Ljubomora i ljutnja stala je na put njihovim eksperimentima, stoga se priča da to više ne rade. 

Pink (38) i motociklist Carey Hart (42) imaju kćerkicu Willow (6) a prije godinu i pol dobili su sinčića Jamesona.

Pink je nedavno na Super Bowlu u Minneapolisu pjevala američku himnu, a gledateljima je zasmetalo što se pjevačica trenutak prije nastupa sjetila izbaciti žvakaću i pritom se nasmiješila. Kažu da je tako pokazala nepoštovanje prema svojoj zemlji. 

 

Pročitajte i ovo! Izumljene su prve gaće za oralni seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao