To je to što me zanima!

Požurila se: Ecclestone okitila bor šest tjedana prije Božića...

Stiglo je najljepše doba u godini, napisala je Tamara uz fotografiju gdje pozira sa suprugom Jayjom Rutlandom i kćerkom Sophijom. Već početkom studenog izvadili su svoje ogromno umjetno drvce
Vidi originalni članak

Po trgovinama su se već krenuli prodavati božićni ukrasi, kako bi se 'osigurali' na vrijeme, a Tamara Ecclestone (35) se nije samo opskrbila već je i ukrasila dom. Okitila je bor čak šest tjedana prije Božića i time se pohvalila na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nasljednica šefa Formule 1 uposlila je obitelj. Već početkom studenog izvadili su svoje ogromno umjetno drvce i zajedno ga okitili te odjenuli crvene blagdanske pidžame.

- Stiglo je najljepše doba u godini - napisala je Tamara uz fotografiju gdje pozira sa suprugom Jayjom Rutlandom i kćerkom Sophijom (5).

Inače, Tamara je poznata po vrlo raskošnom načinu uređenja svoje vile u Londonu prilikom svih praznika u godini, kao i rođendana svojih bližnjih. Vlasnica je luksuzne vile s čak 57 spavaćih soba. Ima i pomoćno osoblje koje se brine da sve bude uredno i čisto. 

Osim spremačica, vrtlara i batlera, tu su kuhari, kao i šetači pasa, kojih u ovoj obitelji ne nedostaje. Ukupan broj osoblja penje se tako na brojku od čak 50 zaposlenih.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Fullpametnivanja 13.11.2019.

    Rade drogice očito dobro ;)

  • mily 13.11.2019.

    i što onda, zar mi netko može zabraniti ili odrediti kada ću i što raditi u mojoj kući?

  • 12.11.2019.

    to je prerarno dosta je 1 dan prije badnjaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare