To je to što me zanima!

Pratitelji se zezaju: Nastup J.Lo i Shakire bio je zadnji na svijetu

Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice. Dvije Latino dive izvodile su svoje najveće hitove i očarale publiku
Vidi originalni članak

Latino zvijezde J.Lo (51) i Shakira (43) mjesecima su se pripremale za nastup u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja u Miamiju početkom veljače ove godine. Već na probama dame su pokazale zavidnu formu, ali ono što su izvodile na poluvremenu bio je spektakl koji je zasjenio i samu utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo i Shakira očarale na Superbowlu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je prštalo od energije i performansa, na čemu bi im pozavidjele i upola mlađe kolegice. Dvije Latino dive izvodile su svoje najveće hitove i pokorile Superbowl. Ovih dana na društvenim mrežama krenule su zezancije na račun njihova nastupa.

Zbog korona virusa odgođeni su i otkazani brojni koncerti pa su se pratitelji počeli šaliti kako je nastup Shakire i J.Lo zapravo bio posljednji tulum na svijetu, ali tada nitko to nije znao. 

PRIJE DESET GODINA Shakira i Pique upoznali su se na snimanju himne SP-a: Došao do finala samo da je opet vidi

- Njihov spektakl nismo doživljavali jer smo računali da će svega toga biti još, tek je bio početak ove užasne 2020. godine - bio je jedan od komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dilbert 11.01.2021.

    Sposobnost je žena da se sa šminkom i odjećom mogu preobraziti, tj izgledati kao druge osobe, dok nama muškarcima ostaje puno manje prostora za takve manevre

  • Doughnut 06.08.2020.

    Ben Shapiro je jedan od mnogih koji su odlicno komentirali taj nastup. Samo je takvo misljenje nepopularno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare