To je to što me zanima!

Predsjednik Albanije dodijelio je posebno priznanje Riti Ori: 'Ovakve stvari ne zaboravljate'

Ovo je nešto što se dodjeljuje Albancima i stranim državljanima za njihova vrijedna djela i djelovanje u znanosti, umjetnosti i kulturi, objasnila je britanska pjevačica
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Rita Ora (31) ovih dana posjetila je Albaniju te se pohvalila posebnim priznanjem koje joj je dodijelio predsjednik Bajram Begaj (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postoje neke stvari u životu koje nikada ne zaboravite, ovo putovanje će biti jedno od njih. Danas je bio nestvaran dan. Imala sam veliku čast da mi je predsjednik Albanije, gospodin Bajram Begaj, dodijelio orden Naima Frashërija - pohvalila se pjevačica.

- Ovo je nešto što se dodjeljuje Albancima i stranim državljanima za njihova vrijedna djela i djelovanje u znanosti, umjetnosti i kulturi. Hvala vam puno od srca - objasnila je.

PLIJENILA JE POZORNOST Rita Ora prošetala je u vrućim hlačicama i minijaturnom topu te pokazala isklesanu figuru

Rita je za tu priliku odjenula bijeli komplet sakoa i mini suknje te srebrne štikle s mašnom. Povodom odlikovanja održala je i govor na engleskom.

Inače, njeni roditelji su devedesetih stigli u Veliku Britaniju, nakon što su emigrirali s Kosova. Rita je 2019. tijekom teškog potresa u Tirani otputovala u Albaniju kako bi pomogla stradalima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DUH RATNIKA...MPT 06.09.2022.

    I ja bi joj dao jedan orden 😊😊😊😊😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare