To je to što me zanima!

Premijera sedme sezone 'Igre prijestolja' dolazi usred ljeta

Nove vijesti o sedmoj sezoni 'Igre prijestolja' presporo nam stižu pa nas je stvarno jako razveselio i novi foršpan za tu seriju kao i objava datuma dolaska nove sezone
Vidi originalni članak

Već nekoliko mjeseci nam jako polagano stižu detalji o novoj sezoni najpopularnije serije na svijetu, 'Igre prijestolja', a sada smo napokon dobili i datum dolaska sedme sezone. Prema objavi s Facebook stranice HBO-a, nova sezona dolazi u sred ljeta, 16. srpnja ove godine.

- Lannister, Baratheon, Stark, Tyrell. Samo su zupci na krugu. Onaj je na vrhu, pa drugi, i tako u krug i u krug se vrti, uništavajući one pod njima. Ja neću zaustaviti taj krug, ja ću ga uništiti - proročanski je izjavila Daenerys Targaryen u novom videu.

Pogledajte video

Kako smo vidjeli u posljednjoj sezoni, Daenerys Targaryen putuje napokon u Westeros, Cersei Lannister je okrutnom metodom preuzela Željezno prijestolje, Arya Stark se osvetila svima koji su joj naudili, dok je Jon Snow postao Kralj Sjevera.

No zima i dalje dolazi, a veliki rat je pred nama. Ništa nije razriješeno, ništa se ne zna, osim da je kraj napokon pred nama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.03.2017.

    ajmeeee, pa kaj je ovo iza ovog kralja bijelih????

Komentiraj...
Vidi sve komentare