To je to što me zanima!

Preminula je Vlatka Grakalić, bivša pjevačica Srebrnih krila

Vlatka je tako preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos
Vidi originalni članak

Vlatka Grakalić, bivša pjevačica grupe Srebrna krila, preminula je jučer u Norveškoj  u 48. godini života,  potvrdila je danas za Večernji list Vlatkina sestra Maja.

 - Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima - rekla je Maja Grakalić. 

Vlatka je tako preminula mjesec dana nakon što je doznala kako boluje od raka maternice. Ona je u Srebrnim krilima nastupala od 1994. do 2000. godine, a u grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos. Nakon što je preminuo frontmen Srebrnih krila Mustafa Ismailovski, posvetila se solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom 'Kaži mi'.

- Nakon smrti mog kolege Muca, odlučila sam napustiti Hrvatsku i prihvatila sam jedan angažman. Radila sam kao pjevačica u jednom cover bendu na Majorci - ispričala je svojedobno za InMagazin.
 

Idi na 24sata